Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


Lust for Darkness

Lust for Darkness

VývojářiMovie Games Lunarium
VydavatelMovie Games S.A.
Typ hrySamostatná hra
LicencePlacená hra - porovnat ceny eshopů
OdkazyOficiální stránky
ŽánrAdventura
MultiplayerNe
ČeštinaNe
Datum vydání12. 7. 2018
Hodnocení hry (1):
70%

HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička




PEGI 18 PEGI 18 rating

Popis PC hry Lust for Darkness
PC hra Lust for Darkness je herního žánru adventura vydaná v roce 2018 vývojářem Movie Games Lunarium
K této hře zatím nebyl přidán popisek. Přidejte ho


Přidat komentář - ohodnoťte tuto hru

jin.jim - 24.7.2018  (Hodnocení: 70 %)
Lust for Darkness slibovala zajímavé zpracování kontroverzní tematiky, stejně jako podobně staré Agony. Podařilo se?

V Lust for Darkness se vžijete do role muže, jež pátrá po své ženě ve vile plné osob, které sem přišly ukojit svůj erotický chtíč. Ale nebylo by to ono, kdyby se to celé nezvrtlo a z vily se nestal jakýsi portál do jiné dimenze, kde teprve rozkoš nabude toho pravého významu. Jak se dá očekávat, všechno se zvrtne a Vy se uprostřed toho všeho vydáváte najít svou rok ztracenou ženu, od které záhadně přišel dopis. Při této cestě procházíte jak lidským světem, tak světem v jiné dimenzi. Ten je do jisté míry podobný právě tomu v Agony, akorát s tím rozdílem, že tam trávíte podstatně méně času. Dimenze se příjemně doplňují a hra rychle utíká, její herní doba je sice krátká (okolo 90 min), ale zato ideální. Natahování herní doby by mohlo způsobit, že se hráč začne nudit.
K tomu však naštěstí nedochází a tak se nejspíš stane, že LfD dohrajete na jeden zátah.
Vžijete se do role muže, jehož jedinou zbraní je útěk a skrývání se pod jednou z masek, které si na sebe místní okultisté berou.
Příběh nabírá na obrátkách, zjistíte, jak se věci mají a případně si doplňujete příběh sbíráním různých útržků. Variabilitě napomáhá fakt, že je zde poměrně dost věcí interaktivních, a tak si můžete otevírat různé skříňky, šuplíky atp., abyste je prozkoumali.
"Padouch" je v rámci možností zajímavý, totéž platí i pro ostatní hlavní postavy, dabing docela povedený, dialogy taktéž, ozvučení doplňuje místy slušně hustou atmosféru a přinutí tak hráče se bát, i když pasáží, kde může hráč zemřít, je málo a checkpointy jsou rozestavěné rozumně.
Grafická stránka je pěkná, modely postav by mohly být o něco lepší, stejně tak i prostředí by na jistých místech potřebovalo doupravit. UI nemá cenu řešit, protože jsou všechny postavy, které mají na příběh nějak působit, přednastavené do posledního puntíku.
A co ta kontroverze? Narozdíl od Agony se zde hráč dočká větší kontroverze, i díky vymodelovaným mužským či ženským partiím, sexuálním aktům a různým sexuálním přístrojům a pomůckám.
Ve svém žánru však LfD není nijak průlomová, krom zpracování erotické tematiky se jedná v žánru o průměrnou hru, která na jedno zahrání zabaví, ale podruhé už si ji znovu nejspíš nedáte.





Screen ze hry Lust for Darkness

Screen ze hry Lust for Darkness

Screen ze hry Lust for Darkness

Další obrázky hry Lust for Darkness





Lust for Darkness - Annoucement Trailer

Další videa hry Lust for Darkness



HODNOCENÍ HRY Lust for Darkness PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/pc/Lust-for-Darkness-49483/" title="Hodnocení hry Lust for Darkness"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=Lust+for+Darkness&amp;platforma=pc" alt="Lust for Darkness" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

19 %

Ano, Xbox Series X

15 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

31 %

Ne, hraji na mobilu

28 %

Celkem hlasů: 2328


Hra Warthunder zdarma