Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


Lost Horizon 2

Lost Horizon 2

Vývojáři Animation Arts Creative GmbH
VydavatelRavenscourt
Typ hrySamostatná hra
LicencePlacená hra - porovnat ceny eshopů
Herní sérieLost Horizon
ŽánrAdventura
MultiplayerNe
ČeštinaCZ Neoficiální překlad do češtiny
Datum vydání2. 10. 2015
Hodnocení hry (1):
75%

HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička




PEGI 16 PEGI 16 rating

Popis PC hry Lost Horizon 2
In the shadow of the Cold War, Fenton Paddock is facing the hardest fight of his life. While the tensions between the superpowers threaten to tear the world apart, the British soldier has to save his family that has been caught by powerful enemies. His adventure leads Fenton far beyond the Iron Curtain and finally onwards to mysterious, uncharted territory. He has to finally face the dark powers of his past and learn what it means to take on responsibility. (Přidal: necisty)

Přidat komentář - ohodnoťte tuto hru

necisty - 4.3.2022  (Hodnocení: 75 %)
K dvojce jsem se dostal díky nadprůměrné jedničce a musím přiznat, že mě to ze začátku dost zklamalo. Trochu lepší grafiku oproti předchůdci střídaly bugy a podivné nedodělané animace. Časté videa ve hrách vítám, ale zde až nesmyslně často převzali vaše ovládání, dořešili rozřešený úkol a najednou vás poslali na druhou stranu zeměkoule. Celkově mi toto skákání moc nedávalo smysl. Kombinování předmětů bylo hodně zvláštní a chvílemi nešlo zkombinovat nic jiného než jediné 2 ze 3 předmětů, které jste měli u sebe a nebylo možné jít do vícero různých lokací a když už ano, tak jste tam našli jediný předmět - dle mého totálně zbytečná tvorba lokací, kde jste strávili pár minut. Takže postup nebyl až na nějaké výjimky nikterak složitý a přítomný návod sice ulehčil hledání na netu, ale pravda, že opravdu sváděl k nahlédnutí. Přesto jsem se pokoušel poctivě hrát, co to jde a koukl jsem tam snad jen dvakrát. Spravilo si to až na samém konci, kde výše uvedené jakoby neplatilo, museli jste hledat v různých lokacích a nacházeli předměty, které vlastně nebylo nutné použít a tak to značně ztěžovalo postup. No a závěrečná animace byla opravdu kouzelná, takže nezahodím to úplně.

Dohráno 3.2.2022



HODNOCENÍ HRY Lost Horizon 2 PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/pc/Lost-Horizon-2-57957/" title="Hodnocení hry Lost Horizon 2"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=Lost+Horizon+2&amp;platforma=pc" alt="Lost Horizon 2" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

19 %

Ano, Xbox Series X

15 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

31 %

Ne, hraji na mobilu

28 %

Celkem hlasů: 2328


Hra Warthunder zdarma