Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


Hitman

Hitman 6
Vývojáři IO Interactive
VydavatelSquare Enix
Typ hrySamostatná hra
LicencePlacená hra - porovnat ceny eshopů
Herní sérieHitman
OdkazyOficiální stránky
ŽánrAkční, adventura
MultiplayerNe
ČeštinaNe
Datum vydání31. 1. 2017
Hodnocení hry (3):
68%

HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička




PEGI 18 PEGI 18 rating

Popis PC hry Hitman
Za naším světem je ještě jeden. Svět bez národů, spravedlnosti a etiky. Svět, který nikdy nespí. Existuje všude. A jakmile do něj jednou vejdete... už není cesty zpět. Vítejte ve světě vražd. Jste Agent 47, ultimátní zabiják. S podporou vaší dlouhodobé pravé ruky Diany Burnwood a sílou International Contract Agency, operujete po celém světě a odkrýváte konspirace v nejvyšších patrech světové mocenské elity. (Přidal: jin.jim)

Přidat komentář - ohodnoťte tuto hru

jin.jim - 25.7.2019  (Hodnocení: 80 %)
Jsem jeden z těch, komu se líbil Hitman 5, a to zejména díky zajímavým lokacím a propojení hry navazujícím příběhem. Jediné, co mi v tom dílu chybělo, byla větší možnost stealth a otevřené lokace.
Tvůrci se rozhodli sérii nakopnout starým novým směrem, a proto po tolika letech vydali nového Hitmana, který měl navazovat na původní čtveřici dílů. Už po odehrání první tréninkové mise mi bylo jasné, že tahle hra bude zatraceně dobrá. A to se jen potvrdilo s dalšími misemi. Agent 47 se navrací tam, kde začínal, přičemž je v moderním kabátku, přístupný jak pro nováčky, tak pro veterány, nabízí překrásné rozsáhlé lokace plné různých možností, a dokonce jsou jednotlivé mise spojené zajímavě rozjetým příběhem. Jedinou vadou na kráse je délka kampaně, kterou si ale lze prodloužit různými dalšími cíli na jichž odehraných mapách, a také neukončenost příběhu.





Screen ze hry Hitman

Screen ze hry Hitman

Další obrázky hry Hitman



HODNOCENÍ HRY Hitman PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/pc/Hitman-43199/" title="Hodnocení hry Hitman"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=Hitman&amp;platforma=pc" alt="Hitman" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

19 %

Ano, Xbox Series X

15 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

31 %

Ne, hraji na mobilu

28 %

Celkem hlasů: 2328


Hra Warthunder zdarma