Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


Heroes And Generals

Heroes And Generals

VývojářiReto-Moto
VydavatelReto-Moto
Typ hrySamostatná hra
LicenceFreeware (hra zdarma)
ŽánrAkční
MultiplayerSíť
ČeštinaCZ Oficiální text v češtině
Datum vydání11. 7. 2014
Prodaných kusůpřes 93 664 na Steam
Doba hraníprůměrně 1,3h (nejčastěji 0h)
Popis PC hry Heroes And Generals
Heroes & Generals je masivní bezplatná online FPS hra se strategickou kampaní pro více hráčů vsazená do středu Evropy v průběhu 2. světové války, kdy proti sobě o nadvládu bojovaly Spojené státy, Německo a Sovětský svaz. Hra jedinečným způsobem spojuje epickou střílečku z pohledu první osoby s bohatou strategickou vrstvou, v níž můžete svými rozhodnutími zvrátit průběh probíhající války mezi tisíci hráči online. Hráči si mohou zvolit hru za „Hrdiny“ a bojovat v zákopech, létat s letadly, velet tankům a dalším vozidlům na bojišti nebo převzít kontrolu nad válkou jako „Generálové“ a určovat strategické směřování a podporovat spoluhráče správou zdrojů na bojišti, armádních jednotek a posil. Část hry „Generálové“ lze také hrát pomocí doprovodné aplikace „Heroes & Generals: Mobile Command“, která je dostupná pro systémy iOS a Android. Vaše akce jako pěšáka, střelce tanku, stíhacího pilota, průzkumníka, výsadkáře nebo generála mohou změnit průběh nepřetržité online války, v níž bojují hráči z celého světa! Války nevyhrávají pouze tanky! (Přidal: Redakce)

Přidat komentář - ohodnoťte tuto hru

proxyserver1911 - 22.9.2015  (Hodnocení: 5 %)
Těžký průser, mohla to být dost dobrá WW2 multiplayer hra ale je to totální nepodar. Hratelnost strašná, grafika průměr, a herní systém je těžká kravina. Jako sorry, ale člověk fakt nevydrží 3 střely z pušky do hrudi. A nebo 2 střely z odstřelovačky do hrudi. JE to prostě blbost. Reality tady není ani po kotníky, a sorry ale válka přes celou Evropu na dohromady 7mi mapách je absurdní. Dávám 5% za nápad a to že je to zadarmo. Oproti tomu je tu Red orcehstra 2 multiplayer, což je taky zadarmo a je to o 2500% lepší. Takže na Heroes and generals bych se vybodl.





Screen ze hry Heroes And Generals

Screen ze hry Heroes And Generals

Screen ze hry Heroes And Generals

Další obrázky hry Heroes And Generals





Heroes & Generals - The Soviets Are Coming Trailer

Další videa hry Heroes And Generals



HODNOCENÍ HRY Heroes And Generals PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/pc/Heroes-And-Generals-22108/" title="Hodnocení hry Heroes And Generals"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=Heroes+And+Generals&amp;platforma=pc" alt="Heroes And Generals" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

20 %

Ano, Xbox Series X

16 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

29 %

Ne, hraji na mobilu

27 %

Celkem hlasů: 2507


Hra Warthunder zdarma