Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her

Česká databáze her PC hryGrand Theft Auto IV: The Lost and Damned (PC hra)


Grand Theft Auto IV: The Lost and Damned

Grand Theft Auto IV: The Lost and Damned

Grand Theft Auto: TLAD
Vývojáři Rockstar North
VydavatelRockstar Games
Typ hryDatadisk
LicencePlacená hra - porovnat ceny eshopů
Herní sérieGrand Theft Auto
OdkazyOficiální stránky
ŽánrAkční
MultiplayerSíť
ČeštinaCZ Neoficiální překlad do češtiny
EngineRAGE
Datum vydání16. 4. 2010
Hodnocení hry (10):
77%

HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička




PEGI 18 PEGI 18 rating

Popis PC hry Grand Theft Auto IV: The Lost and Damned
V kampani s titulem „The Lost and Damned“ se převtělíme do role Johnyho Klebitze, židovského veterána jednoho motorkářského gangu. Johny nenávidí nacisty a rasismus celkově a v Liberty City se stará o zajišťování obchodních příležitostí pro The Lost. Nicméně, prvořadým zájmem musí být nášivka gangu, kterou nosí na zádech, a Billy Grey - prezident klubu. Když se Billy vrací z nedobrovolné dovolené ve federální věznici, tak je odhodlán znovu rozpoutat krveprolití. Johnny se ocitá uprostřed kruté pouliční války s konkurenčním gangem o kontrolu nad městem rozděleným násilím a úplatkářstvím. Dokáže bratrství přežít? (Přidal: jin.jim)

Pridat.eu Sdílet
Fanstránka série her Grand Theft Auto

Přidat komentář - ohodnoťte tuto hru

jin.jim - 2.9.2018  (Hodnocení: 70 %)
The Lost and Damned je první rozšíření pro GTA IV. Pojednává o příběhu motorkářského gangu The Lost, v jehož čele po většinu hry stojí Johny známý již z původní hry.
Příběh DLC staví příběh opět na pomstě a touze po penězích, ale zároveň i na snaze udržet gang pohromadě a s ním i křehká spojenectví. Jestli se to povede, je otázkou, ale asi každému hráči GTA je jasné, že příběhy GTA nemívají tak úplně šťastné konce, natož pak průběh.
Příběh se dočká několika zajímavých vydařených zvratů, ale je poměrně krátký a tak se do postav nestihnete moc vžít.
Nemá cenu zde řešit aspekty stejné s původní hrou, spíše se zaměřím na novinky. První z nich je určitě několik nových hudebních rockových a metalových kousků, které podkreslují atmosféru tvrdého nelítostného života gangu The Lost.
Další novinkou, výraznější, je ježdění v gangu, kdy buď vedete gang Vy, nebo někdo jiný. Při druhé možnosti je možné se zařadit do formace, aby se Vám při tom dobíjelo zdraví a vesta a opravovala se motorka. Zajímavý to prvek, který pak zničehonic zmizí.
Jelikož vedete gang, nesmí chybět možnost přivolat si posily. A vězte, že kolikrát se budou hodit, a že opravdu pomůžou i ze svízelných situací. Stejně tak je možné si přivolat motorku (těch je na výběr mnohem více než v původní hře) či zbraně (těch také pár přibylo).
Hlavní příběhová linka se povedla, ale pak jsou zde i vedlejší úkoly. Vedle miniher typu páka atd. jsou zde ještě motorkářské závody a války gangů. Zbystřili jste při vyslovení slov "války gangů"? Tak to Vás musím zklamat, protože se jedná stále o to samé dokola. Vždy se začíná na stejných pěti místech, odkud jedete se svou bandou postřílet buď gang na nohách, na motorkách, nebo v autech. A odměna za to? Vlastně žádná citelná. Žádné dobyté území, nebo snad větší respekt ostatních gangů. Ale tyto války a celkově mise přinášejí XP body ostatním členům gangu, kteří jsou s Vámi. Kromě postav klíčových pro příběh mohou tyto postavy zemřít, v tom případě jsou nahrazeny jinými postavami.
The Lost and Damned je ve výsledku vydařené DLC, které doplácí na minimální různorodost, krátkost a místy předvídatelný příběh.

H34D - 16.10.2022  (Hodnocení: 70 %)
První datadisk Lost and Damned působí poněkud jako hořké zklamání, GTA totiž vždycky byla známka pečlivé práce, originálního hraní a zkrátka kvality, která ve svém žánru neměla konkurenci (až na Mafii :o) ). Lost and Damned je však poněkud tuctový datadisk s „přímým“ příběhem bez nápaditých zákoutí, s jednoznačnými charaktery a opakující se náplní misí... V porovnání s předchozími díly, nebo druhým datadiskem v balíčku... Což je důležitý dodatek, neboť sám o sobě Lost and Damned není vyloženě špatný, atmosféra tvrdého bratrstva motorkářů z in-game animací přeci jen vyzní, i závěr na mě jakš takš zapůsobil. Mno, ale hlavní je, že jsem osedlal super stroj a proháněl se po starých známých ulicí, odhaloval nová zákoutí a nefalšovaně si užíval živého města, takže i když dění hry nebylo zcela prvotřídní, jako nová motivace pro hraní GTA IV posloužilo dobře.



HODNOCENÍ HRY Grand Theft Auto IV: The Lost and Damned PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/pc/Grand-Theft-Auto-IV-The-Lost-and-Damned-15174/" title="Hodnocení hry Grand Theft Auto IV: The Lost and Damned"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=Grand+Theft+Auto+IV%3A+The+Lost+and+Damned&amp;platforma=pc" alt="Grand Theft Auto IV: The Lost and Damned" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

20 %

Ano, Xbox Series X

16 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

29 %

Ne, hraji na mobilu

27 %

Celkem hlasů: 2507


Hra Warthunder zdarma