Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


Farming Simulator 17

Farming Simulator 17

Vývojáři GIANTS Software GmbH
VydavatelFocus Home Interactive
Distributor v ČRNEUVEDEN
Typ hrySamostatná hra
LicencePlacená hra - porovnat ceny eshopů
Herní sérieFarming Simulator
OdkazyOficiální stránky
ŽánrSimulátory
MultiplayerSíť
ČeštinaCZ Oficiální text v češtině
Datum vydání24. 10. 2016
Prodaných kusůpřes 19 783 na Steam
Doba hraníprůměrně 32h (nejčastěji 25h)
Hodnocení hry (7):
84%

HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička




PEGI 3 PEGI 3 rating



Xzone

Popis PC hry Farming Simulator 17
Farming Simulator 17 Vás zve do náročného světa moderního farmaření. Postavte se všem výzvám farmářského života včetně chovu zvířat, pěstování plodin, prodeje výrobků a dřevorubectví. O tom, jak chcete spravovat a rozvíjet svou farmu v tomto velkém otevřeném světě, rozhodujete jen vy. (Přidal: jin.jim)

Přidat komentář - ohodnoťte tuto hru

pjindras - 30.5.2018  (Hodnocení: 100 %)
Bezchybná.

jin.jim - 24.7.2018  (Hodnocení: 75 %)
Dva roky uplynuly a přišel další díl nejznámějšího farmářského simulátoru. Stal se stejnou revolucí v sérii jako díl předchozí (FS15), nebo ne?
Vývojáři z Giants mají nespornou výhodu v tom, že na poli farmaření sice je několik konkurentů, ale snad ani jeden z nich nedosahuje takových kvalit a komplexnosti jako právě Farming Simulator. To dává vývojářům šanci obohacovat díly postupně, než aby toho dali do jednoho dílu pokud možno co nejvíce.
První velký rozdíl je znatelný v grafice, kde jsou jak hospodářské stroje, tak plodiny, budovy, zvířata, lidi a celkově prostředí zase na o něco vyšší úrovni. Celkově je všechno lépe graficky propracované a hezky se na to dívá.
Vylepšení se dočkala i fyzika hry, i když má k realitě daleko, pamatuji doby, kdy v FS09 stačilo najet na strom a už jste na něm viseli, nebo se minimálně přetočili na střechu. To se samozřejmě může stát i zde, ale naštěstí jen minimálně a to ještě na místech, kde se to dá čekat. A kdyby náhodou, je zde tlačítko pro restart vozidel.
Vozový park se dočkal značného rozšíření a v každé kategorii najdete od skoro všeho několik kusů, takže si vybere snad každý. Každý stroj má jiné statistiky a je to znát, navíc se zde nově objevují náklady na vozidla, které každým dnem rostou výš a výš, a tudíž je vozidla nutno pravidelně obměňovat, abyste neztráceli jen na údržbě.
Svého rozšíření se dočkaly i plodiny a zvířata, hra se stala zase o něco komplexnější a propracovanější a je radost promýšlet další kroky, abyste něco taky vydělali a nemuseli si neustále půjčovat peníze a platit tak úroky. Brzy přijdete, jak na to, nakoupíte novější lepší stroje, vybavení vydělávající nějaké ty peníze (včelín, skleník, větrný mlýn ad.), a pak přejdete i ke zvířatům a možná i lesnímu hospodářství, které zde slaví comeback, a které je značně přepracováno. Už totiž není možné, stejně jako v 15, se "přes noc" stát milionářem jen díky těžbě, která vydělávala pomalu víc než všechny ostatní činnosti dohromady, ale taky to zabere spoustu času, než si budete moct tyto stroje pořídit a něco málo těžbou vydělat.
Co se mi na novém FS nelíbí, je minimální posun, kdy hra nepřichází s ničím novým, krom výdajů na stroje, plodin, zvířat a pár dalších prvků jen vylepšuje to, co už bylo v patnácce.

SHRNUTÍ:
FS17 je opět skvěle zvládnutý simulátor, který zaznamenal hlavní posun v grafice, hudbě (konečně přidáno rádio), rozšíření vozového parku (i o vlaky!), zvířectva, plodin, v propracovanějším systému misí a pár dalších drobnostech, ale celkový posun přináší spíše menší, neboť vylepšuje hlavně to, co už bylo v předchozím FS15, a k tomu přidává něco svého.





Screen ze hry Farming Simulator 17

Screen ze hry Farming Simulator 17

Screen ze hry Farming Simulator 17

Další obrázky hry Farming Simulator 17





Launch Trailer

Další videa hry Farming Simulator 17



HODNOCENÍ HRY Farming Simulator 17 PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/pc/Farming-Simulator-17-43824/" title="Hodnocení hry Farming Simulator 17"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=Farming+Simulator+17&amp;platforma=pc" alt="Farming Simulator 17" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

19 %

Ano, Xbox Series X

15 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

31 %

Ne, hraji na mobilu

27 %

Celkem hlasů: 2210


Hra Warthunder zdarma