Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


Far Cry: Primal

Far Cry: Primal

VývojářiUbisoft Toronto Studios
VydavatelUbisoft Entertainment
Typ hrySamostatná hra
LicencePlacená hra - porovnat ceny eshopů
ŽánrAkční, adventura
Datum vydání23. 2. 2016
Popis PC hry Far Cry: Primal
Vítejte v Době kamenné. Do časů, kdy Zemi vládnou ohromní mamuti a smrtící šavlozubí tygři. Do časů, kdy je svět extrémně nebezpečným místem a kdy je každá minuta vašeho života dobrodružstvím. Vítejte do časů, kdy je člověk posledním článkem v potravním řetězci.České titulky zatím nebyly potvrzeny a lokalizace se do vydání může změnit.Z KOŘISTI PREDÁTOREMJako poslední přeživší z vaší lovecké skupiny se naučíte mnoha schopnostem. Vytvářet smrtící zbraně, bez kterých nepřežijete ani den. Odrážet divoké dravce, kteří se vás budou snažit sežrat ve dne v noci. A hlavně přelstít nepřátelské kmeny, ano i v Době kamenné byli lidé pouze lidmy. Zvládnete si díky všem nabraným zkušenostem podrobit celou zemi Oros? VÁŠ KMENJako mladík Takkar tak budete mít zpočátku jediný cíl - přežít. Postupně však bude váš kmen sílit a na své cestě potkáte celou řadu postav, které vám pomohou zdolat nebezpečné nástrahy divočiny. Někdy však budou nebezpečnější než divočina samotní lidé - nepřátelské kmeny, které udělají cokoliv, aby váš kmen vyhladili. TAK TROCHU JINÁ DOBA KAMENNÁ Tohle není Doba kamenná, kterou znáte ze školních lavic. Tohle je Doba kamenná ve stylu Far Cry! Budete špehovat nepřátelské tábory a plánovat zákeřné útoky se zbraněmi, které si vytvoříte z kostí ulovených zvířat. Naučíte se ovládat oheň, jehož pomocí můžete děsit dravce nebo posílit své vlastní zbraně.  PROSTŘEDÍ JAKÉ JSTE JEŠTĚ NEVIDĚLI Po poslední Době ledové ledovce ustoupily a zanechaly za sebou kvetoucí zemi s přírodou a prostředky, kde vedle sebe mohou žít lidé i zv... (Zobrazit celý text)

Pridat.eu Sdílet
Fanouškovské stránky hry Far Cry 5

Přidat komentář - ohodnoťte tuto hru

Space13 - 25.3.2017  (Hodnocení: 90 %)
Pristupoval som k tej hre vlažne, kvôli priemerným recenziám.No nemal som sa čoho bát, ta hra je skvela. Dostane vás ako nič a skvele zabaví.

jin.jim - 29.5.2017  (Hodnocení: 90 %)
+ Pravěk
+ Grafika
+ Prostředí a jeho uvěřitelnost
+ Jazyk a české titulky
+ Postavy
+ Zvířata
+ Lov a crafting
+ Survival prvky
+ Více bossů a souboj s nimi
+ Zabírání území
+ Rozvitý XP strom
+ Možnost ochočení zvířat a jízda na nich
+ Zbraně a jejich vylepšování
+ Několik stylů hraní

- Krátký příběh (chybí zde větší rozvití příběhů některých postav)
- Zvláštně dělaný systém úkolů (k někomu dojdete, ten vám řekne, ať dojdete ještě sem, a teprve tam dostanete zadání úkolu ← ale to platí zejména pro vedlejší úkoly)
- Velká repetetivnost úkolů
- Minimální zvraty

Far Cry Primal působil jako svěží vítr do plachet této série, bylo to také dílo, které po dlouhé době, ne-li snad poprvé, přineslo tematiku pravěku do takto pojaté hry. A musím říct, že se mu to povedlo na výbornou. Hra je perfektní, krom pár drobností výše zmíněných ji není co vytknout, ba naopak převládá dlouhý seznam kladů, který by se dal ještě doplnit. Rozhodně hru doporučuji, je to hra dělaná s velikou pečlivostí a láskou.

pjindras - 30.5.2018  (Hodnocení: 100 %)
Nenašel jsem nic, co bych hře vytkl.





Artwork ke hře Far Cry: Primal

Artwork ke hře Far Cry: Primal

Další obrázky hry Far Cry: Primal





Trailer

Další videa hry Far Cry: Primal



HODNOCENÍ HRY Far Cry: Primal PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/pc/Far-Cry-Primal-42293/" title="Hodnocení hry Far Cry: Primal"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=Far+Cry%3A+Primal&amp;platforma=pc" alt="Far Cry: Primal" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

19 %

Ano, Xbox Series X

15 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

31 %

Ne, hraji na mobilu

27 %

Celkem hlasů: 2208


Hra Warthunder zdarma