Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


ELEX II

VývojářiPluto 13 GmbH
VydavatelTHQ Nordic
Typ hrySamostatná hra
LicencePlacená hra - porovnat ceny eshopů
ŽánrAkční, adventura
Datum vydání2021
Popis PC hry ELEX II
UBĚHL NĚJAKÝ ČAS Několik let poté, co Jax porazil Hybrid, se z nebes snáší nová hrozba, která rozpoutává nebezpečnou sílu temného Elexu a ohrožuje veškerý život na planetě. Aby Jax ubránil mír na Magalanu a bezpečí své vlastní rodiny, musí se vydat na speciální misi. Během ní bude muset přesvědčit frakce, aby se spojily proti vetřelcům. ÚŽASNÝ SVĚT Ponořte se do obrovského, ručně vyrobeného, naprosto jedinečného světa s více frakcemi a rozmanitým prostředím, zasazeného do postapokalyptického sci-fi světa. Objevujte planetu Magalan díky bezprecedentní svobodě pomocí spolehlivého jetpacku, takže budete moct cestovat po mapě, a dokonce i létat! DOPADY Interagujte se zabydleným světem plným jedinečných nehráčských postav (NPC), které si budou pamatovat, co jste udělali, a budou reagovat podle toho. Nehráčské postavy se přidají k vaší skupině nebo z ní odejdou podle toho, jak se budete chovat. Taky mohou zemřít, což bude mít dopad na příběh. SKVĚLÁ VYLEPŠENÍ Zapojte se do plynulého kontaktního i střeleckého boje s nesmírně vylepšeným systémem ovládání. Prožijte příběh, kde mají vaše činy následky a kde se ponoříte do světa morálního rozhodování. (Přidal: Xzone)

Přidat komentář - ohodnoťte tuto hru

Chrobak - 1.7.2022  (Hodnocení: 65 %)
Piranha Bytes umí stále vytvořit zajímavý svět, který je radost prozkoumávat. Elex II je opět jejich klasicky zábavné RPG. Horší je to tentokrát s příběhem. To je bohužel nesmyslná směšná slátanina. Suveréně nejhorší dějová linka a dialogy, jaké toto studio stvořilo.





Screen ze hry ELEX II

Screen ze hry ELEX II

Screen ze hry ELEX II

Další obrázky hry ELEX II





Announcement Trailer

Další videa hry ELEX II



HODNOCENÍ HRY ELEX II PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/pc/ELEX-II-56746/" title="Hodnocení hry ELEX II"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=ELEX+II&amp;platforma=pc" alt="ELEX II" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

19 %

Ano, Xbox Series X

15 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

31 %

Ne, hraji na mobilu

28 %

Celkem hlasů: 2328


Hra Warthunder zdarma