Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


Dungeons 3

Dungeons 3

VývojářiRealmforge Studios GmbH
VydavatelKalypso Media
Typ hrySamostatná hra
LicencePlacená hra - porovnat ceny eshopů
ŽánrSimulátory
MultiplayerSíť (COOP mód)
Datum vydání13. 10. 2017
Prodaných kusůpřes 20 373 na Steam
Doba hraníprůměrně 4,6h (nejčastěji 3,3h)
Hodnocení hry (2):
88%

HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička




PEGI 12 PEGI 12 rating



Xzone

Popis PC hry Dungeons 3
Ve třetím díle Dungeons se Pánu jeskyně úspěšně podařilo sjednotit síly zla a vybudoval kořeny své temné říše. A toho přivedlo k dalšímu kroku jeho ďábelského plánu: k rozmachu! Dungeons 3 budou větší, hezčí a v každém ohledu vylepšení oproti oblíbeným předchůdcům. ZBAVTE SE DOBRÁKU Díky tomu, že zlákal temnou elfí princeznu Thalyu, aby se stala jeho vrchní poručnicí, objevil Pán jeskyně způsob, jak řídit dobyvačné tažení ze svého podzemního doupěte. Thalya se za podpory sjednocených sil zla postaví do přední linie a hráči budou muset použít každý trik v rukávu, aby ty dobromily z povrchu přemohli jednou provždy! VŠECHNO PĚKNÉ MUSÍ JEDNOU SKONČIT I tentokrát popustíte uzdu své temné stránky a vytvoříte jedinečný podzemní dungeon s širokou škálou místností, pastí a budov. Dejte dohromady tu nejděsivější armádu, jakou svět kdy spatřil, z odporných kreatur, jako jsou orkové, sukuby, zombie a spousta dalšího. Až shromáždíte svá vojska, vynořte se z temnoty a doveďte svou armádu na světlo světa na povrchu, kde budete ničit zemi a likvidovat cokoliv byť jen vzdáleně hrdinského, roztomilého či jednorožčího. NÁHODNĚ GENEROVANÉ ÚROVNĚ Poprvé v historii série Dungeons si budete moct užívat náhodně generované úrovně, takže žádné dvě hry nebudou stejné – nekonečná zábava pro všechny zlé dobyvatele! Dungeons 3 je dosud ten největší, nejlepší a nejzlejší simulátor dungeonů a navíc obsahuje kompletně předělaný strategický režim v reálném čase ve světě na povrchu. (Přidal: Xzone)

Přidat komentář - ohodnoťte tuto hru

necisty - 26.1.2024  (Hodnocení: 85 %)
Původní hru jsem hrál již dříve, tak komentář upravím až zahraji znovu. Určitě se ale jednalo o trochu lepší hru než dvojka, tady dávaly nové místnosti větší smysl, ale potenciál, který to klidně mohlo nabrat z DK2 nevyužilo, asi se ale chtějí odebírat jiným směrem a to chápu.

Once Upon a Time - 80%

Tohle DLC jsem hrál jako první po velké odstupu od původní hry, tak jsem se znovu celkem bavil při budování nových podsvětí a nápad s ovečkami byl celkem neobvyklý (možná ukradli z Warcraftu). Jen hodnocení je teda dost možná ovlivněno tím, že jsem to hrál jako první.

Evil od the Caribbean - 80%

Už název sváděl k dobírání si Pirátů z Karibiku, ale docela to pobavilo. První mise překvapila svou obtížností, kdy ještě vaše ne dost silná armáda nestíhá zachraňovat rumy, které si chodí různě po mapě. Závěrečná mise s chapadly také není k zahození.

Lord of the Kings - 90%

Tohle bavilo asi nejvíce. První misi si zahrajete za klaďase a poznáte tak hru z druhé strany. Klidně tak mohli udělat celé DLC, je škoda, že nevyužili. Každopádně další mise také překvapují svou originalitou, hlavně v té závěrečné si zahrajete starou dobrou Dotu s doplňkem podpory z podsvětí, fakt super!

Clash of Gods - 85%

Dám o 5% více, protože toto je nejdelší DLC a to o hodně delší než ostatní. Na druhou stranu bych možná měl spíš ubrat, protože za celou dobu přinese navíc jen možnost zabrat základny a tím si trochu vylepšit příšerky nebo zrychlit tvorbu zlovolnosti. Takže je to časem větší a větší nuda. Co si pamatuji, tak DLC pro dvojku byly o moc lepší. Nepředpokládám, že poslední 2 DLC můj názor nějak zvrátí.

An Unexpected DLC - 75%

Tohle ještě mělo aspoň trochu zajímavý příběh v podobě boje s Lesní královnou, ale nic dalšího.

Famous Last Words - 50%

Tady už jsem skutečně trpěl. To, co bylo v úvodu hry ještě vtipné požďuchování vypravěče a Thalyi, tady už byly otravné kecy. Zápletka okolo vyvolávače, který vám nesmyslně komplikuje cestu, byla dotažena k dokonalosti - vážně jsem se nebavil. Zvláštní, že druhá mise za mě byla o dost těžší než třetí. Otráveně jsem dohrál do konce a pokud u Dungeons 4 na DLC nemáknou a kompletně nepřekopou koncept, tak je snad ani nebudu kupovat.

Dohráno 18.3.2024





Screen ze hry Dungeons 3

Screen ze hry Dungeons 3

Screen ze hry Dungeons 3

Další obrázky hry Dungeons 3





Announcement Teaser EU

Další videa hry Dungeons 3



HODNOCENÍ HRY Dungeons 3 PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/pc/Dungeons-3-46961/" title="Hodnocení hry Dungeons 3"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=Dungeons+3&amp;platforma=pc" alt="Dungeons 3" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

19 %

Ano, Xbox Series X

15 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

31 %

Ne, hraji na mobilu

28 %

Celkem hlasů: 2328


Hra Warthunder zdarma