Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


Dirt Rally 2.0

Dirt Rally 2.0

Vývojáři Codemasters
VydavatelCodemasters
Typ hrySamostatná hra
LicencePlacená hra - porovnat ceny eshopů
ŽánrZávodní
MultiplayerSíť
Datum vydání26. 2. 2019
Prodaných kusůpřes 24 837 na Steam
Doba hraníprůměrně 5,7h (nejčastěji 8,3h)
Popis PC hry Dirt Rally 2.0
Cena je zatím předběžná a může se změnit.  DiRT Rally 2.0 nabádá k tomu usednout za volant nejsilnějších terénních vozidel, vyjet na ty nejikoničtější rallye trasy na planetě a celou dobu mít na paměti, že byť jen sebemenší chybička vás může stát konec závodu. Závodit v dlouho očekávané hře můžete jak sami, tak i v online módech a pravidelných výzvách. INSTINKTY Na trati vám nezbývá nic jiného, než se spolehnout na své instinkty, protože DiRT Rally 2.0 je ten nejvíce na off-road orientovaný simulátor, který doposud vyšel. Nového je tu mnoho – od autentického jízdního modelu, přes výběr pneumatik a degradace povrchu. Prožeňte se svým autem po reálných tratích na Novém Zélandu, Argentině, Španělsku, Polsku, Austrálii či USA a to pouze se svým kopilotem a instinkty. OFICIÁLNÍ LICENCE Závodit můžete na osmi oficiálních okruzích FIA World Rallycross, včetně licencovaných Supercars. Vybudujte svůj tým, auta a jednotlivé strategie na daný závod v režimu kariéry nebo v online prostředí. Vaše auto si můžete vyladit přesně dle svých požadavků a připravit je na jakékoliv nástrahy, které si důmyslné tratě nachystají. BOHATÁ GARÁŽ K dispozici budete mít přes 50 těch nejsilnější off-roadových vozidel, které byly postaveny. A to nejen ty moderní, ale i historické, od Subaru Imprezy z roku 1995, VW Polo GTI R5, Nissan Datsun 240z, Audi Quatro S1 E2 a Audi S1 EKS RX quattro. (Přidal: Hanyse.k)

Přidat komentář - ohodnoťte tuto hru

Hanyse.k - 26.3.2024  (Hodnocení: 90 %)
DiRT Rally 2.0 je výborná hra, ale má i své negativa. Audiovizuální stránka je výborná, ale co je nejlepší je fyzika a jízdní model. Každé auto se ovládá jinak, stejně tak na různém povrchu, asfaltu či šotolině. Ve hře najdete spoustu vozů, můžete si vybrat a rovněž před koupí i vyzkoušet. Ve hře najdete kariéru, a taky denní, týdenní či měsiční výzvy, za které získáváte kredity, které pak použijete na koupi aut a jejich oprav, vylepšení nebo i vylepšení vašich lidí v týmu. Hru jsem hrál na gamepadu, což jsem velice rád, protože závodní hry hraju jen na gamepadu, takže pro mě velké plus. Horší je však práce s plynem, ale dá se to. A abych hru jen nechválil, tak co mi vadí nejvíce, dokupování DLC a nejvíc mi to vadí u tratí. V samotné hře jich není mnoho, ale lze dokoupit třeba Švédsko, Monte Carlo, Německo a Finsko. Samozřejmě lze dokoupit i další vozy. Ve hře je obsažen i Rallycross ale ten mě moc nebavil.





Screen ze hry Dirt Rally 2.0

Screen ze hry Dirt Rally 2.0

Screen ze hry Dirt Rally 2.0

Další obrázky hry Dirt Rally 2.0





Accolades

Další videa hry Dirt Rally 2.0



HODNOCENÍ HRY Dirt Rally 2.0 PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/pc/Dirt-Rally-20-50340/" title="Hodnocení hry Dirt Rally 2.0"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=Dirt+Rally+2.0&amp;platforma=pc" alt="Dirt Rally 2.0" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

19 %

Ano, Xbox Series X

15 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

31 %

Ne, hraji na mobilu

28 %

Celkem hlasů: 2328


Hra Warthunder zdarma