Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


Dead Rising 3

Dead Rising 3

VývojářiCapcom Vancouver
VydavatelCapcom
Distributor v ČRCAPCOM
Typ hrySamostatná hra
LicencePlacená hra - porovnat ceny eshopů
Herní sérieDead Rising
OdkazyOficiální stránky
ŽánrAkční, adventura
MultiplayerSíť (COOP mód)
ČeštinaNe
EngineForge
Datum vydání5. 9. 2014
Prodaných kusůpřes 11 429 na Steam
Doba hraníprůměrně 7,1h (nejčastěji 50h)
Hodnocení hry (6):
73%

HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička




PEGI 18 PEGI 18 rating

Popis PC hry Dead Rising 3
Dead Rising 3 je skutečný zombie zážitek nové generace - obrovský otevřený svět, neutuchající akci a dosud nevídané možnosti přizpůsobení zbraní, které prostě nemá konkurenci a to jak v akčnosti a stylu, tak v kurióznosti. Uplynulo již 10 let od událostí ve Fortune City. V Los Perdidos vypukne nová epidemie a armáda ztrácí kontrolu. Jejich řešení je proto jednoduché - srovnat město se zemí. Vaší postavou je Nick Ramos - mladý mechanik s podivným tetováním, který se snaží uprchnout z města plného zombie dříve, než nadcházející vojenský úder smaže Los Perdidos a všechno v něm z povrchu zemského. Nick to však sám nedokáže - musí najít další přeživší, má na to však jen šest dní. Musí spontánně kombinovat zbraně a snažit se přežít za každou cenu. (Přidal: jin.jim)

Přidat komentář - ohodnoťte tuto hru

jin.jim - 20.7.2017  (Hodnocení: 70 %)
Hra, jejímž cílem není hráče nadchnout příběhem a s ním spojenými prvky, ale spíše zábavou, a ta se DR3 poměrně podařila. Ve hře je opět nepřeberné množství všeho, co můžete použít k likvidaci nekonečných zástupů zombií. Od baseballek přes kabelky či silniční kužely až po kulomety. A to ještě lze většinu věcí kombinovat. Proč si tedy nevyrobit roztomilého dětského medvídka s kulometem? Nebo semafor střílející elektrické paprsky? Nebo dynameat? Totéž platí i pro auta, pro která je také několik kombinací, mě osobně se nejvíce zalíbila motorka s válcem a možností šlehat plameny. Pak zombie padají ne po desítkách, ale po stovkách. Každé auto má své výdrž, každá zbraň má svou výdrž, i proto je dobré kombinovat, neboť to výdrž navýší a hlavně to přidá hromadu zábavy navrch.
Příběh je v sérii DR vedlejší, není tomu jinak ani zde, kdybych jej měl hodnotit, asi bych ho označil za příliš klišovitý, nudný a nevýrazný. Ale jelikož zde příběh není tak podstatný, nečekal jsem od něj moc. Bohužel ani postavy nejsou moc výrazné. Počínaje hlavní postavou Nickem, pokračuje některými dalšími přeživšími, konče záporáky. Sem tam se najde zajímavá postava, ale vzhledem k tomu, že jejich příběh není moc rozvit, neuděláte si k nim nějaký hlubší vztah.
Naopak různí bossové se povedli na jedničku. Jsou různorodí a všichni šílení. Nenechají vás vydechnout do poslední vteřiny souboje. Zde je výtka k souboji. A to, že se skoro každým bossem je souboj tentýž. Postavit se před, uhnout, udeřit. A znova. Dokud nepadne a vy pak v ukázkách neuvidíte jeho konec, který je často hodně zajímavě zpracován. Ale za bossy rozhodně palec nahoru, a to i kvůli tomu, že se neobjeví jen tak, když někde projíždíte, ale jsou na místech, která jsou na mapě označená.
Další obrovskou výhodu, kterou třetí DR přináší, je možnost ukládat kdekoli a kdykoli. Pořád zůstala možnost ukládat i na WC, ale naštěstí přibyla i tato tolik žádaná možnost.

SHRNUTÍ: Grafika je mírný nadprůměr, zvuky nikterak výrazné, hratelnost je chytlavá, časem začíná být trochu stereotypní, ale tomu zabraňují hlavně různé možné modifikace. Vedlejší úkoly jsou na jedno brďo, což je určitě škoda, postavy nic extra, příběh je na vedlejší koleji a prostředí by se dalo vylepšit. Vše je pak obohaceno o některé vedlejší aktivity jako například sběr figurek, ničení reproduktorů, zachraňování uvězněných přeživších apod. Ale dle mého názoru hře prospělo, že se konečně odehrává ve městě a nejen v obchodě. Dále chválím množství a různorodost zombií, to, že bossové mají konečně své vyznačené místo a v neposlední řadě je rozhodně dobře, že lze hru ukládat kdekoli a kdykoli.





Screen ze hry Dead Rising 3

Screen ze hry Dead Rising 3

Screen ze hry Dead Rising 3

Další obrázky hry Dead Rising 3





Announcement Trailer (PEGI)

Další videa hry Dead Rising 3



HODNOCENÍ HRY Dead Rising 3 PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/pc/Dead-Rising-3-34727/" title="Hodnocení hry Dead Rising 3"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=Dead+Rising+3&amp;platforma=pc" alt="Dead Rising 3" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

19 %

Ano, Xbox Series X

15 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

31 %

Ne, hraji na mobilu

28 %

Celkem hlasů: 2328


Hra Warthunder zdarma