Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her

Česká databáze her PC hryDOTA 2 - Defence of the ancients 2 (PC hra zdarma)


DOTA 2 - Defence of the ancients 2

DOTA 2 - Defence of the ancients 2

Vývojáři Valve
VydavatelSteam (Valve Corporation)
Distributor v ČRSteam
Typ hrySamostatná hra
LicenceFreeware (hra zdarma) - stáhnout
Herní sérieDotA
OdkazyOficiální stránky
ŽánrStrategie
MultiplayerSíť
ČeštinaCZ Oficiální text v češtině
EngineSource
Datum vydání2. 7. 2013
Prodaných kusůpřes 121 590 933 na Steam
Doba hraníprůměrně 196,7h (nejčastěji 4,3h)
Popis PC hry DOTA 2 - Defence of the ancients 2
Samostatná Dota, tentokrát s přízviskem 2, kterou ve svých dílnách kuchtí Valve spolu se zakladatelem Doty IceFrogem. Samotnou hru bude pohánět značně upravený source engine. Hra Dota začínala jako komunitou vytvořená modifikace pro hru Warcraft 3 a stala se jednou z nejhranějších her na světě. V návaznosti na tradici u her Counter-Strike, Day of Defeat, Team Fortress 2, Portal a Alien Swarm je hra Dota 2 výsledkem komunitních vývojářů najatých společností Valve, jež jim dala šanci konečně vybudovat kompletní produkt, který vychází z jejich nápadu, a to s pomocí profesionálního týmu vývojářů a umělců ze společnosti Valve. Pokud jde o hratelnost, je trochu těžké ji popsat. Kamera je sice nastavena v tradiční perspektivě žánru RTS, avšak nebylo by férové zařazovat hru Dota mezi realtimové strategie. A protože každý hrdina pokaždé začíná na úrovni 1 a mnohokrát dosáhne úrovně 25, nebylo by spravedlivé řadit tuto hru do žánru RPG. Mnoho lidí se snažilo přidat hře Dota různá žánrová jména, ale my si myslíme, že hru nejvíce popisuje „akční RTS“. A přestože netrávíme moc času zjišťováním, jaký žánr hry vlastně vymýšlíme, musíme tuto hru neustále hrát! (Přidal: TradeCZ)

Přidat komentář - ohodnoťte tuto hru

Flack007 - 29.12.2013  (Hodnocení: 85 %)
Hra se nezdá jako něco extra a navíc je přeci jen zadarmo. Ale hned po prvním přičuchnutí a zjištění oč se jedná, dokáže přitáhnout plno lidí. Rozhodně je to pařba na několik hodin, možná po čase omrzí a možná po čase taky odradí (hráči, to, že někteří mají vždy lepší vybavení ať děláte co děláte, neorganizovanost,...). Jako každý multiplayer je plný mnoha lidí, kteří vše radši vzdávají před koncem a vy tak nemáte například šanci zdárně dokončit hru. Ze začátku mě mírně vadilo, to že jste hráli s mnohem zkušenějšími hráči, kteří vám to téměř vždy nandali. A když jste přeci jen měli nějakou šanci, vše záviselo na lidech, kterým z ničeho nic vypadl net a nebo se odpojili. Troufám si jí přiřadit k hrám typu WoW nebo Dungeon & Dragons (předpokládám, že mě nyní vlastníci a milovníci těchto her ukamenujou). Myslím tím, jak je hra obsáhlá, má tolik nadšenců, kteří se právě zaměřují i na ty aktivity mimo (sbírání figurek, kartiček, apod.). Možná, že jsem plně neobjevila všechny vlastnosti a proto dávám takové hodnocení. Možná časem se k ní vrátím a budu doufat v lepší začlenění do komunity, které zatím tak nějak nerozumím.

Kafkyns - 25.1.2017  (Hodnocení: 30 %)
jako prominte ale tato hra je o ničem zkusil sem to jednou a hnedmě to přestalo bavit takže promě nudna hra





Screen ze hry DOTA 2 - Defence of the ancients 2

Screen ze hry DOTA 2 - Defence of the ancients 2

Screen ze hry DOTA 2 - Defence of the ancients 2

Další obrázky hry DOTA 2 - Defence of the ancients 2





Trailer

Další videa hry DOTA 2 - Defence of the ancients 2



HODNOCENÍ HRY DOTA 2 - Defence of the ancients 2 PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/pc/DOTA-2---Defence-of-the-ancients-2-15472/" title="Hodnocení hry DOTA 2 - Defence of the ancients 2"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=DOTA+2+-+Defence+of+the+ancients+2&amp;platforma=pc" alt="DOTA 2 - Defence of the ancients 2" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

20 %

Ano, Xbox Series X

16 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

29 %

Ne, hraji na mobilu

27 %

Celkem hlasů: 2507


Hra Warthunder zdarma