Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her

Česká databáze her PC hryCthulhu Saves the World (PC hra zdarma)


Cthulhu Saves the World

Cthulhu Saves the World

Cthulhu Saves the World: Super Hyper Enhanced Championship Edition Alpha Diamond DX Plus Alpha FES HD – Premium Enhanced Game of the Year Collector’s Edition (without Avatars)
Vývojáři Zeboyd Games
VydavatelZeboyd Games
Typ hrySamostatná hra
LicenceFreeware (hra zdarma)
ŽánrRPG
MultiplayerNe
Datum vydání13. 7. 2011
Prodaných kusůpřes 3 045 na Steam
Doba hraníprůměrně 3,3h (nejčastěji 5h)
Popis PC hry Cthulhu Saves the World
Králi všech šílenců, Cthulhu, se málem podařilo uvalit svět v šílenství a zkázu, ale jeho moc byla na poslední chvíli proti jeho vůli převzata tajemným mágem. Jeho jediná naděje na zrušení na něj uvalené kletby nyní spočívá v přechodu k dobru – chce-li zpět svou moc, musí se nejprve stát hrdinou! Zachraňte svět, abyste jej poté mohli jednou a pro vždy zničit! To vše v zábavné RPG parodii – cestě k vykoupení, romantice a šílenství! Klíčové vlastnosti: Starý styl RPG, ovšem skvěle propojený s moderními designovými prvky! Doveďte své protivníky k šílenství, ať už čistě pro zábavu nebo k užitku v tajné strategii! 6-10 hodinová herní doba, ovšem s postupným odemykáním dalších herních stylů a obtížností pro možnou znovuhratelnost! Hrdinský režim – zisk zkušeností je zčtyřnásoben, ale bitvy se může zúčastnit jen jedna z vašich postav! Režim Nájezd na body – získejte body skolením nejmocnějších příšer ve hře, na co nejnižší úrovni to jen půjde! Režim Přezbrojení – vyskočte až na úroveň 40 během jediné bitvy! Užitečné při opakování hry nebo při zkoušení schopností! Režim Andělé Cthulhu – smíchaný režim s novými postavami, za které je možno hrát, s novými rozhovory, novými příšerami a mnohem více! Vše, co si hráči pamatují z proslulé hry Breath of Death VII: The Beginning, je zpět! Možnost zrychleného průběhu hry, systém bonusů, omezení náhodných setkání, hromadění postupů na vyšší úrovně a mnohem více! (Přidal: Redakce)

Přidat komentář - ohodnoťte tuto hru

K této hře nebyl zatím přidán žádný komentář. Buďte první... Přidat komentář

Registrujte se zdarma pro možnost přidání komentáře a získání dalších výhod.



Artwork ke hře Cthulhu Saves the World

Obal hry Cthulhu Saves the World

Další obrázky hry Cthulhu Saves the World





Cthulhu Save the World Trailer

Další videa hry Cthulhu Saves the World



HODNOCENÍ HRY Cthulhu Saves the World PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/pc/Cthulhu-Saves-the-World-18121/" title="Hodnocení hry Cthulhu Saves the World"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=Cthulhu+Saves+the+World&amp;platforma=pc" alt="Cthulhu Saves the World" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

20 %

Ano, Xbox Series X

16 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

29 %

Ne, hraji na mobilu

27 %

Celkem hlasů: 2507


Hra Warthunder zdarma