Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


Cities: Skylines

Cities: Skylines

Vývojáři Paradox Development
VydavatelParadox Interactive
Distributor v ČRNEUVEDEN
Typ hrySamostatná hra
LicencePlacená hra - porovnat ceny eshopů
Herní sérieCities
OdkazyOficiální stránky
ŽánrStrategie
MultiplayerNe
ČeštinaCZ Neoficiální překlad do češtiny
EngineUnity
Datum vydání10. 3. 2015
Prodaných kusůpřes 189 282 na Steam
Doba hraníprůměrně 12,9h (nejčastěji 50h)
Hodnocení hry (7):
89%

HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička




PEGI 3 PEGI 3 rating



Xzone

Popis PC hry Cities: Skylines
Cities: Skylines je moderní variací na klasický žánr městských simulací. Hra rozšiřuje nadšení a obtíže z budování, respektive udržování skutečného města, o nové prvky, a zároveň rozšiřuje tradiční funkce budovatelských strategií.   Díky tomu, že za ní stojí tvůrci série Cities in Motion, se hra může pochlubit plně funkčním systémem městské dopravy. Nabízí také možnost upravit hru modifikacemi a přizpůsobit ji tak svému stylu coby protiváhu vůči mnohovrstevné a náročné simulaci. Omezeni jste jen vaší představivostí, tak převezměte kontrolu nad městem a vydejte se vstříc nebesům!   Hlavní prvky:   Několikastupňová, náročná simulace: Budování města od zelené louky.Člověk se to snadno naučí, ale je obtížné stát se stavitelským mistrem. Coby starosta města budete čelit výzvě základních požadavků, jako je systém vzdělávání, vodovod, elektrická síť, police, hasiči, zdravotní péče, ekonomika a mnoho dalšího. Občané vašeho města dokážou s vážností a nádechem autenticity reagovat na řadu scénářů, které vás mohou ve hře potkat. Propracovaná simulace dopravy: Bohaté zkušenosti týmu Colossal Orders se sérií Cities in Motion našly v propracovaném systému dobré využití. Čtvrti a nařízení: Nebuďte jen administrátorem na městském úřadě. Rozdělování města na čtvrti a vydávání nařízení pro ně určená má za následek, že se postupně stanete starostou svého vlastního města. Rozsáhlá podpora modifikací: Stavějte nebo vylepšujte existující mapy a struktury, a ty pak můžete importovat do hry nebo je sdílet. Stejně tak je možné stahovat výtvory ostatních. (Přidal: jin.jim)

Přidat komentář - ohodnoťte tuto hru

jin.jim - 21.6.2017  (Hodnocení: 95 %)
Výborná strategie obsahující všechno, co by měla mít. K tomu dodává něco svého, např. realistickou simulaci vody či větší kontrolu nad dopravou. Grafika je poměrně pěkná, hratelnost šíleně chytlavá, ovládání perfektní. Co možná zamrzí, je fakt, že DLC, která obsahují např. noční život nebo katastrofy, jsou DLC a nikoli aktualizací či přímo zabudované ve hře.
Ale na druhou stranu se nejde na vývojáře zlobit, a to zejména díky tomu, že i tolik měsíců po vydání hru neustále podporují, aktualizují a obohacují o nové prvky (nové písně, ale i např. protipovodňové hráze či kanály). Tomu všemu napomáhá i možnost stažení tisíců modifikací, které do hry přidají snad cokoli, co si ve spojitosti se strategií představíte.

pjindras - 30.5.2018  (Hodnocení: 100 %)
Excelentní, není co dodat.





Screen ze hry Cities: Skylines

Screen ze hry Cities: Skylines

Screen ze hry Cities: Skylines

Další obrázky hry Cities: Skylines





Cites: Skylines - Release Trailer

Další videa hry Cities: Skylines



HODNOCENÍ HRY Cities: Skylines PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/pc/Cities-Skylines-41010/" title="Hodnocení hry Cities: Skylines"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=Cities%3A+Skylines&amp;platforma=pc" alt="Cities: Skylines" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

19 %

Ano, Xbox Series X

15 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

31 %

Ne, hraji na mobilu

28 %

Celkem hlasů: 2328


Hra Warthunder zdarma