Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


Call of Duty: Black Ops 3

Call of Duty: Black Ops 3

Vývojáři Treyarch Invention
VydavatelActivision
Distributor v ČRACTIVISION
Typ hrySamostatná hra
LicencePlacená hra - porovnat ceny eshopů
ŽánrStřílečky
MultiplayerSíť (COOP mód)
ČeštinaNe
Datum vydání6. 11. 2015
Prodaných kusůpřes 1 158 na Steam
Hodnocení hry (8):
64%

HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička




PEGI 18 PEGI 18 rating



Xzone

Popis PC hry Call of Duty: Black Ops 3
Vítejte v temné budoucnosti, kde vzniká nový druh Black Ops vojáků. Rozdíl mezi člověkem a strojem se pomalu vytrácí. Nanotechnologie a augmentace jsou všudypřítomné. Využijte všechny vaše nadlidské schopnosti v naprosto přepracované kampani, až po čtyři hráče v kooperaci. Vítejte v Black Ops 3. TŘI HRY V JEDNOM Black Ops 3 kombinuje tři unikátní samostatné herní módy - Kampaň, Multiplayer a Zombie - přináší tak nejobsáhlejší a nejambicióznější Call of Duty všech dob. Kampaň byla kompletně navržena pro kooperační hru až ve 4 hráčích. Samozřejmě si ale celou akční jízdu můžete užít sami, přesně tak jak jste zvyklí. Multiplayer přináší ještě bohatější možnosti hraní, s novým systémem levelování, úprav a vybavením. A zombie. Inu, to je kapitola sama pro sebe v naprosto odlišném příběhu a jiném období. NOVINKY NA KAŽDÉM ROHU Po všech stránkách jde letos o doposud nejpokrokovější Call of Duty. Dechberoucí prostředí, dosud nevídané zbraně a schopnosti a naprosto přepracovaný, plynulý pohyb postavy. Všechny novinky pohání pokročilá technologie s novou umělou inteligencí a animačním systémem. Grafické zpracování opět posouvá standardy Call of Duty s novým systémem nasvícení a next-gen vizuálními efekty. KAMPAŇ JAKO NIKDY PŘEDTÍM Poprvé v historii série můžete projít celou kampaň v co-opu až ve čtyřech hráčích. Společně tak zažijete všechny výbušné filmové momenty, kterými je série proslavená a k tomu prozkoumáte znatelně větší a otevřenější lokace. Ty umožňují přicházet se stále novou taktikou pokaždé, když se do hry pu... (Zobrazit celý text)

Přidat komentář - ohodnoťte tuto hru

jin.jim - 27.12.2017  (Hodnocení: 70 %)
Do třetice všeho dobrého? V případě třetích Black Ops to tak úplně neplatí. Vývojáři vsadili na vzdálenější budoucnost a s tím souvisejícího nového protivníka, o němž nesmím nic říct, abych nespoileroval.
Hned zpočátku musím ocenit snahu tvůrců vniknout do jiného období ve všech třech dílech a právě pokus o inovaci v oblasti nepřátel v celé sérii Call of Duty. S tím se samozřejmě objevují nové futuristické vychytávky v čele s exoskeletem, který zde ale nehraje takový prim jako v předchozím Advanced Warfare.
Proč ten posun do daleké budoucnosti v rámci Black Ops série? Nejsem si jist, ale asi proto, že v tu dobu téma vzdálenější budoucnosti táhlo (a ještě stále táhne, jen v jiných sériích). A jak už jsem zmínil, BO se nikdy nevyznačovalo tím, že by zůstávalo v jedné časové linii.
Příběh zde není až tak dobrý jako v předchozích Black Ops dílech a má až moc kliček a "nečekaných" zvratů. Nicméně samotný závěr je docela podařený a k tomu všemu napomáhá i mimo cutscény hovořící hrdina, ač by potřeboval minimálně repertoár svých dialogů notně vylepšit. Když už se asi po padesáté zeptá (nebo někdo jeho): "Jsi se mnou?" , začnete si ťukat na čelo a říkat: "Kdybych nebyl/a, poznal bys to!".
Ale jinak je nadabování hlavní postavy v sérii rozhodně příjemná změna.
K tomu se váže nově i možnost vybrat si vzhled Vaší postavy. Výběr je hodně omezený, ale už jen to, že si můžete vybrat z několika modelů a pohlaví, rozhodně potěší.
Délka kampaně je na sérii COD delší než obvykle, ale zasloužila by prodloužení. Ale zároveň i větší míru oživení, stealth se zde vyskytl snad jen jednou, mise ve stíhačce byla notně omezená a o žádných dalších druzích misí zde nemůže být ani řeč.
Grafické zpracování je poměrně dobré, ale horší než ve starším Advanced Warfare. Zvuky a dabing na dostačující úrovni, soundtrack ucházející, hratelnost docela chytlavá, jen by potřebovala oživit jinými prvky než jen střílením a střílením.
A snad poslední pochvala patří exoskeletu, který je možné si vylepšovat. Totéž platí pro zbraně, kdy i v SP kampani postupujete v levelech výše skrze XP body získané během misí a odemykáte si tak nová vylepšení.

SHRNUTÍ: Třetí BO je pro mě osobně nejhorším dílem z této série (BO), ale zároveň přichází s neotřelým záporákem a i příběh je docela zajímavý. Jen by mohl být delší, logičtější a méně zamotaný. Je to tak, pak je to vlastně takhle, pak zase jinak, a Vy už vlastně nevíte, jestli to tak vývojáři opravdu zamýšleli, nebo to vymýšleli z fleku. Zato zakončení příběhu je docela povedené.
Potěší možnost úpravy hlavní postavy, dabing (i mimo cutscény), vydařený exoskelet, možnosti vylepšování a i to zasazení do budoucnosti. Co neurazí, tak je grafické zpracování, to samé platí pro ozvučení. Lokace jsou taky většinou vydařené (mezi nimi čeká jedno překvapení v misi Devil Within). Naopak AI se opět vrátila krok nazpět a zejména AI parťáci jsou totálně nespolehliví. A i ta hratelnost už není tak zábavná a na některých místech by potřebovala obohatit.





Screen ze hry Call of Duty: Black Ops 3

Screen ze hry Call of Duty: Black Ops 3

Screen ze hry Call of Duty: Black Ops 3

Další obrázky hry Call of Duty: Black Ops 3





Trailer

Další videa hry Call of Duty: Black Ops 3



HODNOCENÍ HRY Call of Duty: Black Ops 3 PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/pc/Call-of-Duty-Black-Ops-3-42407/" title="Hodnocení hry Call of Duty: Black Ops 3"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=Call+of+Duty%3A+Black+Ops+3&amp;platforma=pc" alt="Call of Duty: Black Ops 3" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

19 %

Ano, Xbox Series X

15 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

31 %

Ne, hraji na mobilu

28 %

Celkem hlasů: 2328


Hra Warthunder zdarma