Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


Call Of Juarez: Gunslinger

Call Of Juarez: Gunslinger

Vývojáři Techland
VydavatelUbisoft
Distributor v ČRUbisoft
Typ hrySamostatná hra
LicencePlacená hra - porovnat ceny eshopů
ŽánrStřílečky
MultiplayerNe
Datum vydání22. 5. 2013
Hodnocení hry (10):
70%

HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička




PEGI 18 PEGI 18 rating



Xzone

Popis PC hry Call Of Juarez: Gunslinger
Call of Juarez Gunslinger je od prvního dolu na zlato po poslední zaplivaný saloon skutečným holdem historkám z Divokého západu. Zažijte epický příběh plný násilí o nelítostném lovci hlav na stopě nejhorších psanců prérie. Toto dobrodružství tvořené legendárními střetnutími smývá hranice mezi člověkem a mýtem. Odhalte neznámé pravdy stojící za největšími legendami Starého západu. Setkejte se s nejslavnějšími psanci. Billy the Kid, Pat Garrett, Jesse James... Postavte se nechvalně proslulým zločincům a prožijte příběhy na pozadí legend. Zažijte zemi bez zákonů. Kráčejte vlastní cestou v divočině Starého západu a prožijte epické dobrodružství v krajině, která vám vezme dech. Prosazujte vlastní spravedlnost. S pistolí proklatě nízko u pasu se staňte nelítostným lovcem hlav a vyrazte na dobrodružství plné střeleckých soubojů na život a na smrt. (Přidal: Xzone)

Přidat komentář - ohodnoťte tuto hru

Hanyse.k - 20.4.2014  (Hodnocení: 75 %)
Poměrně dlouho jsem čekal jestli někdo nevydá nějakou češtinu případně slovenštinu abych z té hry něco měl protože anglicky neumím. Nakonec jsem jí dnes nainstaloval a taky i dohrál. Z části mě hra potěšila, zvlášť po fiasku Call of Juarez: The Cartel. Co se mi nelíbilo, krátká hrací doba, hra je dost "ukecaná" při akci, nestíhal jsem vše sledovat a krátké mise, mohly být o něco delší. Naopak se mi líbili duely a akce ve westernových městečcích, případně akce ve vlaku. Hru jsem musel hrát v polštině abych jí aspoň trochu rozuměl, a i přesto, že polsky moc neumím a nerozumím úplně všemu, můžu říct, že vyprávění Silase je fajn. Grafika se mi taktéž líbila, hratelnost není špatná. Jelikož ale první dva díly Call of Juarez se mi líbili více, dávám této hře 75%.





Obal hry Call Of Juarez: Gunslinger

Další obrázky hry Call Of Juarez: Gunslinger





Trailer

Další videa hry Call Of Juarez: Gunslinger



HODNOCENÍ HRY Call Of Juarez: Gunslinger PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/pc/Call-Of-Juarez-Gunslinger-21429/" title="Hodnocení hry Call Of Juarez: Gunslinger"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=Call+Of+Juarez%3A+Gunslinger&amp;platforma=pc" alt="Call Of Juarez: Gunslinger" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

19 %

Ano, Xbox Series X

15 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

31 %

Ne, hraji na mobilu

28 %

Celkem hlasů: 2328


Hra Warthunder zdarma