Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


Batman: Arkham Origins

Batman: Arkham Origins

VývojářiWB Games Montreal
VydavatelWarner Bros. Interactive Entertainment
Distributor v ČRCenega
Typ hrySamostatná hra
LicencePlacená hra - porovnat ceny eshopů
Herní sérieBatman: Arkham
OdkazyOficiální stránky
ŽánrAkční, adventura
MultiplayerSíť
ČeštinaCZ Neoficiální překlad do češtiny
EngineUnreal Engine 3
Datum vydání25. 10. 2013
Prodaných kusůpřes 35 399 na Steam
Doba hraníprůměrně 11,8h (nejčastěji 33,3h)
Hodnocení hry (5):
81%

HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička




PEGI 16 PEGI 16 rating



Xzone

Popis PC hry Batman: Arkham Origins
Batman Arkham Origins Vás zavede do role mladého Batmana a vezme Vás před události prvního a druhého dílu série. Batman je zde ještě tvrdý a snaží se správným směrem posunout své schopnosti. Plány Vám však překazí Black Mask, jenž vypíše na Vaši hlavu enormní odměnu a tak po Vás jdou nejen zločinci, ale i policisté. Vžijte se do role hrdiny, jež stojí proti všem a hledá správnou cestu. Hra Vám nabídne nové schopnosti, nová komba, nové lokace. Život je složitý, ale být Batmanem je ještě složitější!! Máte na to?! (Přidal: jin.jim)

Přidat komentář - ohodnoťte tuto hru

jin.jim - 4.10.2018  (Hodnocení: 85 %)
Oproti předchozímu Arkham City se nejedná o takový posun v sérii, spíše rozvíjí některé prvky, které už Arkham City zavedlo a byl takovou výplní v čekání na Arkham Knight. Origins je však i přes to dalším parádním Batmanem, který sice nenabízí tolik jako starší Arkham City, a záporáci se víceméně opakují, ale zato nabízí poutavý a strhující příběh a Jokera snad v jeho nejvíce šílené podobě. A to, že vývojáři zase vrátili Jokera, musím pochválit, protože je to postava, s kterou se jen těžko loučí.
Po grafické stránce je zde mírný posun dopředu, tentokrát se vše odehrává na Štědrý večer v sněhem zapadávajícím Gothamu, kde se potulují vedle klasických zločinců assassíni, jejichž cílem je Batman. Zde vývojáři sáhli po jiných postavách, např. Firefly, jehož přítomnost hodně potěšila. Bitky s bossy jsou podařené a zejména ta s Banem se dobře pamatuje. Nejvtipnější je pak bitka s Electrocutionerem.
Batman má většinu vychytávek už u sebe, vrací se hromada vylepšení pro Batmana i vychytávky. Nové postavy střídají staré známé v čele právě s Jokerem a Banem. Akorát to samé platí i pro archetypy klasických zločinců, nicméně to zas tolik nevadí, neboť soubojový systém zde byl dotáhnut takřka k dokonalosti a je tak radost srovnat těch 20 týpků dole na ulici.
Úkoly jsou tak nějak na jedno brďo, ale taky se to dá hře odpustit. Protože je dokáže stavět do zajímavých a propracovaných lokací. K cestování nově slouží možnost rychlého přesunu po osvobození věží od Enigmy, a tudíž tak odpadává nutnost se přes ten nekonečně dlouhej most uprostřed mapy pořád zdlouhavě přesouvat.

SHRNUTÍ: Když bych to měl shrnout, Origins je spíše malým krůčkem dopředu a je vidět, že se jednalo o takovou výplň mezi Arkham City a Arkham Knight. Přesto se jedná o parádní hru s výborným příběhem, jehož záporáka/y si opět zamilujete. Stejně tak Batmana, který nepřipustí, aby někdo pod jeho dohledem přišel k úrazu, a pokud se tak stane, dost se to na Batmanově morálce podepíše (jedná se o předem stanovené postavy, které nelze zachránit). Přidejte k tomu mírně vylepšenou grafiku, podmanivou hudbu, skvělý dabing, sněhem zasypané Gotham City a téměř k dokonalosti dotažený soubojový systém a zjistíte, že by byla hloupost tenhle díl vynechat. A když ne kvůli tomuhle, tak alespoň kvůli tomu, že zde to všechno začalo, a Batmanova otázka "Kdo je to ten Joker?", to přece nejde odmítnout





Screen ze hry Batman: Arkham Origins

Screen ze hry Batman: Arkham Origins

Screen ze hry Batman: Arkham Origins

Další obrázky hry Batman: Arkham Origins





Batman Arkham Origins Trailer

Další videa hry Batman: Arkham Origins



HODNOCENÍ HRY Batman: Arkham Origins PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/pc/Batman-Arkham-Origins-21729/" title="Hodnocení hry Batman: Arkham Origins"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=Batman%3A+Arkham+Origins&amp;platforma=pc" alt="Batman: Arkham Origins" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

19 %

Ano, Xbox Series X

15 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

31 %

Ne, hraji na mobilu

28 %

Celkem hlasů: 2328


Hra Warthunder zdarma