Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


Batman Arkham Origins

Batman Arkham Origins

VývojářiWarner Bros. Games Montréal
VydavatelWarner Bros. Interactive Entertainment
Distributor v ČRCenega
Typ hrySamostatná hra
LicencePlacená hra - porovnat ceny eshopů
Herní sérieBatman: Arkham
OdkazyOficiální stránky
ŽánrAkční, adventura
MultiplayerSíť
ČeštinaCZ Neoficiální překlad do češtiny
EngineUnreal Engine 3
Datum vydání25. 10. 2013
Hodnocení hry (12):
83%

HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička




PEGI 16 PEGI 16 rating



Xzone

Popis PC hry Batman Arkham Origins
V pokračování Batman Arkham Origins využijete jedinečnou možnost nahlédnout do minulosti Temného rytíře a prožít si klíčové momenty života Bruce Waynea, který se vydává křivolakou cestou za spravedlností. Pod taktovkou WB Games je netopýří muž zkušený bojovník proti zločinu, ale není to ještě ten superhrdina, kterého známe z oblíbených her Arkham Asylum a Arkham City. Bojuje převážně proti běžným zločincům, což se změní, až když se stane něco neočekávaného. Vládce podsvětí, brutální a sadistický tyran, zvaný Black Mask, nabídne za Batmanovu hlavu odměnu, která přiláká i superpadouchy, kterým Batman do té doby nečelil. Dobrodružství tak začíná. Během lovu na Batmana se zvyšuje kriminalita ve městě. Část hry je tak zasazena do starého města Gotham City, ze kterého se postupem času dostanete až do nových čtvrtí Gothamu, kde už budou známé mrakodrapy a moderní budovy, které městu dávají známou tvář. Výsadou hry by měl být obrovský prostor. (Přidal: jin.jim)

Přidat komentář - ohodnoťte tuto hru

Chrobak - 14.1.2015  (Hodnocení: 85 %)
Arkham Origins neposouvají batmanovskou sérii výrazně dále (což udělal předchozí díl Arkham City), laťku, kterou má celá série nastavenou proklatě vysoko, však s velkým přehledem udržuje.

Renegade - 19.6.2015  (Hodnocení: 70 %)
I batman jde udělat průměrně. Nejlepší scény si vyseká hned ze startu. Škoda, potenciál to mělo

jin.jim - 31.7.2019  (Hodnocení: 85 %)
Mnohými odsuzovaný díl, protože nepřinesl tak velký skok v sérii jako Arkham City, pro mě parádní pokračování - prequel - k fantasticky rozjeté sérii. Vylepšuje mechaniky z předchozích dílů, přidává nové postavy, s nimiž pracuje ještě lépe než v předchozích dílech, a do třetice staví na velice vydařeném příběhu plném příjemných a nenásilných zvratů. Přičíst k dobru musím také souboje, a to hlavně souboje s bossy, které prošly velkou úpravou a jsou daleko propracovanější. Stejně tak mise hlavní i mise vedlejší, nádherná atmosféra, lokace, grafika a zvukový doprovod se povedly na jedničku. Jediné, co bych hře vytkl, je její délka a menší množství novinek oproti Arkham City.

MatesGOAT - 16.2.2024  (Hodnocení: 90 %)
Hra skvěle začíná batmanův příběh. Akce moc povedená, otevřený svět až na otravného enigmu též skvělý, DLC cold, cold heart je taky velmi dobré a challenge mode je prostě nadupaná zábava. Celkové hodnocení 90% Hráno na PC verzi





Trailer

Další videa hry Batman Arkham Origins



HODNOCENÍ HRY Batman Arkham Origins PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/pc/Batman-Arkham-Origins-15862/" title="Hodnocení hry Batman Arkham Origins"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=Batman+Arkham+Origins&amp;platforma=pc" alt="Batman Arkham Origins" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

19 %

Ano, Xbox Series X

15 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

31 %

Ne, hraji na mobilu

28 %

Celkem hlasů: 2328


Hra Warthunder zdarma