Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her

Česká databáze her PC hryBatman: Arkham Knight Season Pass (PC hra)


Batman: Arkham Knight Season Pass

Batman: Arkham Knight Season Pass

Vývojáři Rocksteady Studios
VydavatelWarner Bros. Interactive Entertainment
Typ hrySamostatná hra
LicencePlacená hra - porovnat ceny eshopů
Herní sérieBatman
OdkazyOficiální stránky
ŽánrAkční, adventura
MultiplayerNe
ČeštinaCZ Neoficiální překlad do češtiny
EngineUnreal Engine 3
Datum vydání23. 7. 2015
Hodnocení hry (1):
85%

HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička




PEGI 18 PEGI 18 rating



Xzone

Popis PC hry Batman: Arkham Knight Season Pass
Vítejte v Gotham City, městě v posledním tažení a jedině Batman, může město zachránit. Vydejte se na poslední pouť, poslední boj s nepřáteli ze stínů minulosti, i zcela novými. Jedná se o završení celé Batman série od studia Rocksteady!!A co nového zde bude? Gotham City je 5x větší než lokace v Arkham City, město je rozděleno do 3 částí a nejsou zde nahrávací obrazovky. Prostředí je plné života a zároveň plné detailů, jako jsou mraky na obloze, či reálně svíticí měsíc. Také je přidána nová zbraň, Batmobil. Jedná se o největší zbraň, kterou má Batman. Auto lze kdykoliv přivolat stisknutím jediného tlačítka a díky němu se dostanete na místa, kam by se normálně Batman nebyl schopen vůbec dostat. Celkově se jedná o opravdovou next gen hru a podle toho taky hra bude jen pro next gen a PC. Vývojáři slibují neuvěřitelnou hru, která bude skutečným zakončením série a na kterou dlouho budou hráči vzpomínat. Season Pass obsahuje všechna vydaná DLC a přídavky, kterých je více než dvacet. Přes obleky, nové mapy do arény, nové výzvy, úkoly rožšiřující původní hru až po nové příběhy a s nimi související achievementy (Přidal: jin.jim)

Přidat komentář - ohodnoťte tuto hru

jin.jim - 22.10.2017  (Hodnocení: 85 %)
NÁSLEDUJÍCÍ RECENZE OBSAHUJE MÍRNÉ SPOILERY!

Batman: Arkham Knight je finálním dílem Arkham série. Nutno hned zpočátku podotknout, že předchozí díly zvedly laťku sakra vysoko, a proto musel Arkhamský rytíř přijít s něčím, co tu ještě nebylo a hru by nakoplo zcela novým směrem. A jak už asi správně tušíte z trailerů/obrázků, je to právě Batmobil a také nová zápletka s novým padouchem.

Příběh začíná tam, kde skončilo Arkham City, na scéně se objevuje zemřelý Joker a Vám je svěřen úkol spálit jeho tělo. Už tato událost Vám znovu vhrne slzy do očí, neboť Joker byl dokonalým záporákem a Vy zde dostáváte možnost se s ním rozloučit. Avšak všechno není takové, jak se může zdát...
Několik měsíců je v Gotham City podezřelý klid, pouze menší kriminálníci, nic velkého, když se na scéně objevuje starý známý Scarecrow, aby otrávil Gotham svým novým toxinem. Město musí být okamžitě evakuováno, a kdo jiný v něm zůstává než Batman, policie, hasiči, kriminálníci a parta většinou již z dřívějších dílů známých záporáků. Avšak prim zde hraje právě Scarecrow a vedle toho již v názvu zmíněný Arkhamský rytíř.

Gotham City je prostě úchvatné, poměrně rozlehlé a do posledního detailu zpracované město, které nabízí obrovské množství prostoru pro vedlejší úkoly. A těmi není nic menšího než dopadnout již zmíněné záporáky, zachránit hasiče/policisty nebo třeba vyřešit hádanky zákeřného Hádankáře.
Ke každému kriminálníkovi se vztahuje několik úkolů, které je třeba k jejich dopadení splnit. Ty se odemykají s postupem hrou a jsou silně repetetivní. Když už máte potřetí za sebou jít do banky zmlátit bandu zločinců v určitém časovém limitu, abyste to opakovali znova po čtvrté a pak konečně dopadli Two Face, nebo snad několikrát sledovat dodávku se zbraněmi, pak místnost vymlátit a odpálit zbraně v sejfu, abyste dopadli Tučňáka, je to otravné.
V tomto ohledu to vývojáři nezvládli, ale naštěstí jsou zde i mise, které mají zajímavější průběh - viz pana Freeze a záchranu jeho unesené ženy Nory.

Co se týče těch hlavních záporáků, jsou zahráni výborně, zvláště pak Scarecrow, ale problémem je, že ho za celou hru potkáte hodně málo a promlouvá k Vám hlavně z různých billboardů. U Arkhamského rytíře je to naštěstí lepší, ale bossfighty s ním jsou divné.
S tím se dostávám k dalšímu bodu - pro tento díl novému Batmobilu. Nad očekávání se ovládá poměrně dobře a má zajímavé vychytávky, ale stává se z něj tank a autoři prostě cítili potřebu ho všude vecpat, a to i tam, kam to bylo zcela zbytečné. Jako by nebylo lepší vytvořit lokace, kde by bylo možné užít jak schopností Batmanových, tak schopností Batmobilu s tím, že by se hráč rozhodl sám.
Aby to nebylo tak jednoduché, proti Vám stojí celá armáda žoldáků a jejich dronů, tanků a jiných různých obrněných vozidel pod záštitou Arkhamského rytíře, které se Vás snaží zlikvidovat. Nicméně nepředstavují žádnou větší výzvu. Pak jsou zde noví nepřátelé v podobě pěšáků, kteří jsou dobře navržení, inteligentnější a v některých případech se jedná o typy v sérii Arkham ještě neviděné.

Město je rozděleno na 3 samostatné ostrovy, na nichž můžete snížit vliv žoldácké armády likvidací jejich stanovišť, dronů či kontrolních věží. Je to zajímavé zpestření.

Vrátím se zpět k soubojům. Zatímco v předchozích dílech byly bossfighty většinou výborné, zde jsou často odfláklé a nezáživné. Není to jen Arkham Knight, ale i již zmínění záporáci. Zato pěstní souboje jako takové jsou snad nejlepší v celé sérii, jen mi nejde do hlavy, proč se vývojáři rozhodli překopat celé ovládání, které dříve fungovalo, a například komba dát na kombinaci několika ne zrovna k sobě jdoucích tlačítek. Ale budiž, časem se na to dá zvyknout.
Aby se dobře bojovalo a "válčilo", je třeba vylepšeních. Těch je zde spousta a pravděpodobně ani po konci hry nebudete mít všechny odemčené.

Postavy jako takové jsou většinou napsány výborně, a zvláště pak Alfred, Lucius, Gordon, Catwoman, Oracle nebo Poison Ivy (a její vývoj) nesmírně potěší a přirostou k srdci.

Příběh hry je zajímavý, plný zvratů a nečekaných událostí, a závěr je také vydařený. (Jsou dva závěry, ale k tomu je nutné splnit hru na 100%)
Délka hry je parádní, odsýpá až příliš rychle a po jejím skončení budete chtít přídavek. Tomu se Vám může dostat v přídavných DLC, které jsou ale pouze slabým odvarem základní hry a většinou jen párminutovou záležitostí, která nijak nenadchne, ale ani neurazí.

SHRNUTÍ: Na poslední díl z Arkham série se čekalo dlouho a požadavky byly masivní. Vývojáři nedokázali splnit všechno, ale splnili alespoň většinu a to se cení. Je škoda, že si zpočátku zcela zkazili pověst zpackanou optimalizací, na jejíž vyladění potřebovali ještě několik měsíců, aby hra fungovala alespoň většině.
Nový Arkhamský přírůstek se chlubí Batmobilem a zcela novým záporákem. Batmobil je však strkán i tam, kde jej není třeba a kazí to tak celkový dojem ze hry, a bossfighty s Arkhamským rytířem nejsou moc záživné. Zato jeho postava je poměrně zajímavá a odhalení totožnosti napínavé. Do hry se vrací i starý dobrý Joker v podobě halucinací, avšak je zde spíše rušivým elementem, který měli vývojáři raději nechat stranou a dopřát mu klidného odpočinku.
Souboje jsou zvládnuté na jedničku, s bossfighty je to horší, příběh je skvěle napsaný a zakončení série tak povedené.
Postavy jsou povětšinou zajímavé, nicméně to ve spoustě případů neplatí o náplni misí kvůli nim plněných (poukázání na mise s dopadnutím záporáků).
Většina z nich si prošla vzhledovou proměnou a sluší jim to ještě více než v předchozích dílech.
Délka hry je jak díky příběhu, tak díky vedlejším misí značná a zcela dostačující. Pro mírné prodloužení doby zde jsou DLC, ale ta nejsou nijak světoborná, zabaví na krátkou dobu a jsou spíše takovým slabším odvarem základní hry.





Screen ze hry Batman: Arkham Knight Season Pass

Screen ze hry Batman: Arkham Knight Season Pass

Screen ze hry Batman: Arkham Knight Season Pass

Další obrázky hry Batman: Arkham Knight Season Pass



HODNOCENÍ HRY Batman: Arkham Knight Season Pass PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/pc/Batman-Arkham-Knight-Season-Pass-46102/" title="Hodnocení hry Batman: Arkham Knight Season Pass"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=Batman%3A+Arkham+Knight+Season+Pass&amp;platforma=pc" alt="Batman: Arkham Knight Season Pass" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

19 %

Ano, Xbox Series X

15 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

31 %

Ne, hraji na mobilu

28 %

Celkem hlasů: 2328


Hra Warthunder zdarma