Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


Amnesia: A Machine for Pigs

Amnesia: A Machine for Pigs

Amnesia 2
Vývojáři Frictional Games
VydavatelFrictional Games
Distributor v ČRNEUVEDEN
Typ hrySamostatná hra
LicencePlacená hra - porovnat ceny eshopů
ŽánrAdventura
MultiplayerNe
ČeštinaCZ Oficiální text v češtině
Datum vydání10. 9. 2013
Prodaných kusůpřes 6 545 na Steam
Doba hraníprůměrně 0,4h (nejčastěji 6,7h)
Popis PC hry Amnesia: A Machine for Pigs
Náš svět je stroj. Stroj pro prasata. Hodí se jenom na porážení prasat. Tvůrci hororů Amnesia: The Dark Descent a Dear Esther přicházejí s novou hororovou hrou z pohledu první osoby. Nová Amnesia vás stáhne do hlubin, kde vládne šílenství, nenasytnost a touha po moci. Zaboří vám rypák pod žebra a zahryzne se do srdce. Píše se rok 1899 Bohatý průmyslník Oswald Mandus se probouzí ve své posteli, zchvácený horečkou a pronásledovaný sny o zlověstném, pekelném stroji. Horečnaté vzpomínky na katastrofální expedici do Mexika, zkrachovalé sny o příchodu průmyslové utopie, pocity viny a záchvaty tropické nemoci se spojí v jednu ohromnou noční můru. Dům ztichl a země pod ním duní v rytmu jakéhosi ďábelského stroje. Mandus si je jist jedinou věcí: jeho děti jsou ve smrtelném nebezpečí a je na něm, aby je zachránil.Unikátní prodejní výhody Nové a neotřelé pojetí světa Amnesie za současného zachování věrnosti původnímu stylu. Ten nejtemnější, nejhrůznější příběh kdy vyprávěný počítačovou hrou. Mimořádný soundtrack, jehož autorkou je oceňovaná skladatelka Jessica Curry. (Přidal: Redakce)

Přidat komentář - ohodnoťte tuto hru

mattesak - 2.10.2014  (Hodnocení: 65 %)
Už ne tolik zábavná, děsivá a interaktivní jako jednička. Škoda. Lepší grafika této hře sluší.

Angelo Vanelli - 18.6.2016  (Hodnocení: 90 %)
O proti prvnímu dílu mi tato Amnesia přišla chvílemi stereotypní. A také mě občas už nebavilo to chození kolem strojů a jejich všelijaké zapínání a vypínání. Tato Amnesia však rozhodně není špatná hra. Přijde mi, že je delší než první díl. Jen nevím, jestli je to v tomhle případě, kdy se povětšinou motáte kolem nějakých strojů, dobře. Co se týče hororové atmosféry, je asi tak na stejné úrovni jako ta první Amnesia. Celkově mě hra bavila a líbila se mi, ale mám pocit, že první díl je asi o něco lepší. Možná proto dávám hře menší hodnocení, než u jejího prvního dílu.





Artwork ke hře Amnesia: A Machine for Pigs

Obal hry Amnesia: A Machine for Pigs

Další obrázky hry Amnesia: A Machine for Pigs





Trailer

Další videa hry Amnesia: A Machine for Pigs



HODNOCENÍ HRY Amnesia: A Machine for Pigs PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/pc/Amnesia-A-Machine-for-Pigs-21728/" title="Hodnocení hry Amnesia: A Machine for Pigs"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=Amnesia%3A+A+Machine+for+Pigs&amp;platforma=pc" alt="Amnesia: A Machine for Pigs" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

19 %

Ano, Xbox Series X

15 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

31 %

Ne, hraji na mobilu

28 %

Celkem hlasů: 2328


Hra Warthunder zdarma