Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


Agony UNRATED

Agony UNRATED

VývojářiMadmind Studio
VydavatelMadming Studio
Typ hrySamostatná hra
LicencePlacená hra - porovnat ceny eshopů
Herní sérieAgony
OdkazyOficiální stránky
ŽánrAdventura
MultiplayerNe
ČeštinaNe
EngineUnreal Engine 4
Datum vydání30. 10. 2018
Hodnocení hry (2):
73%

HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička




PEGI 18 PEGI 18 rating



Xzone

Popis PC hry Agony UNRATED
Agony UNRATED je vylepšená verze původního Agony, které bylo mnohými kritizováno za svou zastaralost, okleštěnost a cenzuru. To vše zmizelo s touto verzí, která konečně přináší všechno, co vývojáři slibovali, což zahrnuje vylepšené textury, zvuky, interface, odstranění cenzury a celkově daleko zábavnější hru. (Přidal: jin.jim)

Přidat komentář - ohodnoťte tuto hru

jin.jim - 9.12.2018  (Hodnocení: 75 %)
Konečně snad Agony, které tvůrci původně plánovali. Nejen, že došlo k odstranění cenzury, která původní hře dosti škodila, ale došlo také k několika vylepšením, jak po stránce grafické, tak po stránce herní. Pro mě osobně určitě nejlepším z nich přidání minimapy, která se šikne, zvláště pak v třetí úrovni (zamrzlá mapa), kdy jsem pořád tápal, kudy se vlastně vydat a zbytečně tak umíral a musel opakovat. Naštěstí checkpointy, případně těla k posednutí jsou většinou rozmístěné rozumně a tak k nějaké větší frustraci dochází málokdy, nepřátelům se dá uprchnout, ale lepší je je obejít, i když ne vždy se to podaří, a tehdy nezbývá, než doufat, že vás ve skrytu nenajde. Nicméně to neplatí vždycky. Co mi vadilo, tak byli tzv. "chmatáci", kteří mě velmi často asi viděli, slyšeli, cítili a nakonec si i osahali, jinak si nedokážu vysvětlit jejich všudypřítomnost. Na druhou stranu to dodávalo na adrenalinu.
Hra má i několik konců, přičemž jsem vyzkoušel pouze jeden z nich, který mě zklamal. (SPOILER: Zjevil jsem se zpět na Zemi, ve vodě, vylezl na pláž, aby se za okamžik z vody vynořila Rudá kněžna se satanem a zabili mě vlnou tsunami.)

Jak moc se jednotlivé úrovně změnily oproti originálu nedokážu posoudit, neboť jsem v nich v původní hře často bloumal a chuť úrovně prozkoumávat se zcela vytratila.
Za zmínku rozhodně stojí i pěkné sběratelské předměty, např. obrazy, dopisy, návrhy apod.

SHRNUTÍ: Agony UNRATED je konečně tou hrou, kterou vývojáři celou dobu slibovali. Nedočkala se pouze odstranění cenzury, ale také hlavně vylepšení jak po stránce grafické a zvukové, tak i po stránce herní, přičemž největší radost mi udělala přidaná minimapa.
Co se týče speciálního režimu hry za Succubu, tak jsem jej považoval spíše za takový "simulátor" průchodu úrovněmi než nějaké vážnější doplnění příběhu, což je škoda, protože zrovna hra za tuhle potvůrku si zasloužila více prostoru.
Když to sečtu kolem a kolem, hra dosáhla na zhruba 5 hodin, počítaje v to i bloudění v úrovních, což na Agony bohatě dostačuje, tedy za předpokladu, že by vývojáři nechtěli vyvolat u hráče agonii z nudy.





Screen ze hry Agony UNRATED

Screen ze hry Agony UNRATED

Screen ze hry Agony UNRATED

Další obrázky hry Agony UNRATED





Agony Unrated Trailer

Další videa hry Agony UNRATED



HODNOCENÍ HRY Agony UNRATED PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/pc/Agony-UNRATED-49589/" title="Hodnocení hry Agony UNRATED"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=Agony+UNRATED&amp;platforma=pc" alt="Agony UNRATED" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

19 %

Ano, Xbox Series X

15 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

31 %

Ne, hraji na mobilu

28 %

Celkem hlasů: 2328


Hra Warthunder zdarma