Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her

Česká databáze her PC hryAgatha Christie: The ABC Murders (PC hra)


Agatha Christie: The ABC Murders

Agatha Christie: The ABC Murders

VydavatelAnuman Interactive
Typ hrySamostatná hra
LicencePlacená hra - porovnat ceny eshopů
ŽánrAdventura
Datum vydání4. 2. 2016
Hodnocení hry (4):
70%

HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička




PEGI 12 PEGI 12 rating



Xzone

Popis PC hry Agatha Christie: The ABC Murders
Vaší zbraní jsou znalosti. Brzy budou podrobeny ultimátní zkoušce! The ABC Murders je investigativní adventurou, která převypravuje zápletku známého románu od Agathy Christie. Jde o 3rd person adventuru plnou záhad, ve které ztělesňujete slavného Hercula Poirota. Soukromý detektiv se zde utká se záhadným protivníkem, který si říká prostě „ABC“. Vaše šedé buňky mozkové se ještě nesetkaly s takovou výzvou! Budete muset prozkoumat místa činu v mnoha nádherných městech napříč Velkou Británií. Když přijde na vyšetřování místa činu a řešení nebezpečných puzzlů, tak nesmíte nechat kámen na kameni. Pozorujte, ptejte se a prozkoumejte všechny možnosti, abyste učinili ty nejrozumnější dedukce a porozuměli vrahovým plánům. Klíčové vlastnosti: Výslechy: hráč může získávat informace vyslýcháním svědků, kdy musí dávat pozor nejen na to, co říkají, ale také jak to říkají a jak se přitom cítí. Puzzly: pro získání důkazů bude potřeba řešit hádanky. Dedukce: na základě důkazů budete moci činit dedukce a zjistit o vrahovi více. Časová osa: Poté, co dojdete k prvním závěrům a postoupíte dále v příběhu, budete moci využít Poirotovu časovou osu. To znamená, že Hercule Poirot může vytvořit časovou osu se všemi relevantními událostmi odhalenými během vyšetřování.  ©2016 Anuman Interactive SA. All rights reserved. Published by Anuman Interactive SA. Microďds is a trademark of Anuman Interactive SA. All rights reserved. Copyright © 2016 Agatha... (Zobrazit celý text)

Přidat komentář - ohodnoťte tuto hru

Chrobak - 20.4.2018  (Hodnocení: 80 %)
Velice příjemná klasická adventura podle slavného detektivního románu. Hezká kreslená grafika, příjemná hratelnost, zábavné hádanky...jen to vše odsýpá až příliš jednoduše a rychle. Pro znalé knižní předlohy navíc hra nepřinese žádné překvapení.

necisty - 25.7.2018  (Hodnocení: 50 %)
Tato hra mě šíleně zklamala. Vůbec se nemůže rovnat předešlým dílům, které byly právoplatné adventurky. Tohle k tomu má daleko a zkouší zvláštní prvky, které mě spíše otravovaly - "Nyní použijeme šedé buňky mozkové", hláška z které jsem si málem vytrhal vlasy, když jsem ji uslyšel snad po sté. Typický inventář pro adventury byl téměř nevyužit. Jste hodnoceni body podle toho jak řešíte případ jako Poirot, k čemu? Nelíbilo se mě to, nedělejte další takové hry! Dohrál jsem jen protože obdivuji tvorbu Agathy. (EGO body: 471 a chybí 8 medailí)





Artwork ke hře Agatha Christie: The ABC Murders

Artwork ke hře Agatha Christie: The ABC Murders

Další obrázky hry Agatha Christie: The ABC Murders



HODNOCENÍ HRY Agatha Christie: The ABC Murders PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/pc/Agatha-Christie-The-ABC-Murders-43017/" title="Hodnocení hry Agatha Christie: The ABC Murders"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=Agatha+Christie%3A+The+ABC+Murders&amp;platforma=pc" alt="Agatha Christie: The ABC Murders" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

19 %

Ano, Xbox Series X

15 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

31 %

Ne, hraji na mobilu

28 %

Celkem hlasů: 2328


Hra Warthunder zdarma