Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


Shaun White Skateboarding

Shaun White Skateboarding

Vývojáři Ubisoft Montreal
VydavatelUbisoft
Typ hrySamostatná hra
LicencePlacená hra - porovnat ceny eshopů
OdkazyOficiální stránky
ŽánrSportovní hry
MultiplayerSplit-screen
ČeštinaNe
Datum vydání24. 10. 2010
Hodnocení hry (1):
60%

HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička




PEGI 7 PEGI 7 rating

Popis Nintendo hry Shaun White Skateboarding

Shaun White Skateboarding je hra, která do žánru akčních sportovních her přináší svěží vítr. Jedná se o poslední díl oceňované série vyrobené ve spolupráci s Shaunem Whitem, špičkovým závodníkem ve dvou sportovních odvětvích.

Shaun White Skateboarding si klade jen ty nejvyšší cíle a hodlá zprostředkovat všechny pocity z jízdy na skateboardu nejširšímu publiku. Hráči také budou mít možnost přeměnit nudné město bez života v prostředí, o jakém každý skejťák sní svůj utopický sen.

Při svých jízdách budou hráči ve městě šířit barevnost, život a lesk. Po zábradlích budou nekonečně grindovat, z úzkých uliček si udělají U rampy, ze silnic nájezdové rampy a tím to všechno jen začíná. Hráči budou jezdit, jak oni sami budou chtít a vytvoří si tak vlastní skejťácký svět, který budou moct sdílet se svými přáteli. Shaun White Skateboarding dává hráčům moc, aby posunuli hranice možného ještě dál.

Co nás čeká?
  • PROMĚNLIVOST – Vytvořte si úžasné skejtové trasy za využití městských budov, vyžeňte zábradlí do závratných výšin, vyprázdněte fontány a vytvořte si tak úžasné jezdecké kotle, z úzkých uliček vyrobte neuvěřitelné rampy. Fantazii se meze nekladou. Postupně budete odkrývat nové oblasti, začnete vytvářet lepší jezdecké trasy a proměňovat zase jiné budovy. Kreativita je odměňována body, vybavením a novými jezdeckými příležitostmi.
  • INOVATIVNOST – Díky více než 80 skejtovým trikům, které vybíral Shaun osobně (těšte se i na jeho vynález zvaný "Armadillo") si užijete unikátní a zábavnou hru, ... (Zobrazit celý text)

Přidat komentář - ohodnoťte tuto hru

K této hře nebyl zatím přidán žádný komentář. Buďte první... Přidat komentář

Registrujte se zdarma pro možnost přidání komentáře a získání dalších výhod.



Screen ze hry Shaun White Skateboarding

Další obrázky hry Shaun White Skateboarding



HODNOCENÍ HRY Shaun White Skateboarding PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/nintendo/Shaun-White-Skateboarding-27089/" title="Hodnocení hry Shaun White Skateboarding"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=Shaun+White+Skateboarding&amp;platforma=nintendowii" alt="Shaun White Skateboarding" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

19 %

Ano, Xbox Series X

15 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

31 %

Ne, hraji na mobilu

28 %

Celkem hlasů: 2328


Hra Warthunder zdarma