Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


Just Dance 4

Just Dance 4

Vývojáři Ubisoft
VydavatelUbisoft
Distributor v ČRUbisoft
Typ hrySamostatná hra
LicencePlacená hra - porovnat ceny eshopů
ŽánrHudební hry
ČeštinaNe
Datum vydání9. 10. 2012
Hodnocení hry (3):
75%

HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička




PEGI 7 PEGI 7 rating

Popis Nintendo hry Just Dance 4

Světová jednička v tanečních hrách je zpět s Just Dance 4. Další hra série s více než 40ti novými cool hity a novými funkcemi, posouvá uroveň tanečních her na další příčku zábavy. Just Dance 4 je vaše vstupenka na nejlepší taneční párty s více než 40ti hity od předních umělců jako napříklas Flo Rida s " Good Feeling" a Maroon 5 ft. Christina Aguilera s "Moves Like Jagger". Tracklist obsahuje mimo jiné i legendární umělce jako je Barry White a B-52.

Just Dance 4 je výbornou hrou pro každou příležitost, díky inovativním herním režimům jako Battle mode a vylepšená Just Sweat mode a ještě více zábavy. Vše co máte rádi na sérii Just dance je nyní vylepšeno s Just Dance 4. S Just Dance 4 párty nikdy nezkončí. Tancujte, smějte se a bavte se celou noc!

co nás čeká?
  • Top Of The Charts: Just Dance 4 má přes 40 nových skladeb, obsahuje jak nové hity, tak legendární a oblíbené skladby, které se hodí na každou taneční párty. S "Super Bass" od Nickiho Minaje, "Good Feeling" od Flo RIdy, "Moves Like Jagger" od Maroon 5 ft. Christina Aquilera, "So What" od P!NK nebo "You’re The First, The Last, My Everything” od Barry White, prostě každý si najde svoje. Není Vám to dost? Stáhněte si další píničky z in-game obchodu.
  • Just Dance-Off!: Vyzvěte své přátele na 6 kol trvající taneční bitvu v cela novém bojovém režimu a korunujte tanečního krále!
  • Brink Your Crew: S písní, která obsahuje čtyři různé taneční choreografie, přišel čas zazářit. Každý hráč může mít svůj vlastní okamžik slávy s unikátn... (Zobrazit celý text)

Přidat komentář - ohodnoťte tuto hru

K této hře nebyl zatím přidán žádný komentář. Buďte první... Přidat komentář

Registrujte se zdarma pro možnost přidání komentáře a získání dalších výhod.



Artwork ke hře Just Dance 4

Obal hry Just Dance 4

Další obrázky hry Just Dance 4



HODNOCENÍ HRY Just Dance 4 PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/nintendo/Just-Dance-4-26227/" title="Hodnocení hry Just Dance 4"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=Just+Dance+4&amp;platforma=nintendowii" alt="Just Dance 4" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

19 %

Ano, Xbox Series X

15 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

31 %

Ne, hraji na mobilu

27 %

Celkem hlasů: 2211


Hra Warthunder zdarma