Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


Star Wars: The Force Unleashed

Star Wars: The Force Unleashed

Hodnocení PS3 70%
Hodnocení PS2 70%
Hodnocení Xbox 360 79%
Hodnocení PC 77%
Hodnocení PSP 70%
Hodnocení Wii 70%
Typ hrySamostatná hra
Žánrakční, adventura
Popis hry Star Wars: The Force Unleashed
Star Wars: The Force Unleashed je akční titul, jež se příběhově odehrává mezi filmy Star Wars: Episode III Revenge of the Sith a Star Wars: Episode IV A New Hope a uvede hráče do role záporňáka – učedníka Darth Vadera, jehož cílem je zbavit celou galaxii existence Jedi rytířů. Je přitom připraven če ... (Zobrazit celý text)

  • Komentáře

vorez - 16.9.2010  (Hodnocení: 80 %)
Po delší době pořádná hra ze světa Star Wars...i když je to spíše o síle než o soubojich s mečem, souboje s bossama patří k tomu lepšímu co nabízí tento žánr

runak - 2.7.2010  (Hodnocení: 70 %)
Krátká hra, bugy, docela kopírka JA. 70%.

Savel - 7.8.2010  (Hodnocení: 90 %)
SW je moje srdeční záležitost. Musím říct, že The Force Unleashed mě příjemně potěšilo. Skvělá grafika, schopnosti, scenérie, světelný meč, charaktery z filmů...k tomu hra za záporáky a Darth Vadera osobně. Hratelnost kazí zběsilá kamera především u soubojů s bosy, ale jde to natrénovat i na klávesnici a nevšímat si té konzolové platformy, která na hráče dýchá za každým rohem....s lepší ovladatelností v podstatě bezchybné.......pro milovníky SW

Oncemorpheus - 30.4.2011  (Hodnocení: 90 %)
Kdo má rád Star Wars, nemůže minout. Přestože je hra krátká, nemá chybu. Vtáhne do děje, má vše co fanda SW vyžaduje - elegantní komba mečem, šikovné užívání síly, vyváženost soubojů (tedy alespoň na střední obtížnost), v ději naprostá SW klasika, která každého příznivce nadchne. Snad jen když se rozhodnete hrát na obtížnost Sith Master, jsou souboje s několika bossy "trapně" těžké. Doporučuji pilulku pod jazyk a hodně trpělivosti.

Chrobak - 14.4.2011  (Hodnocení: 75 %)
Z téhle hry jsem měl hodně podobný dojem, jako z Jedi Academy. Nepřetržitá akce, pozvolné vylepšování schopností postavy...interpretace příběhu je tady ale rozhodně o něco výše.

J0KER - 26.9.2011  (Hodnocení: 95 %)
Nejdokonalejší pocta Star Wars.

Grafika- 9/10
Hudba- 7/10
Hratelnost- 10/10
Děj- 9/10
Prostředí- 10/10


Komentáře ke hře lze přidávat na kartách této hry pro konkrétní platformy.




  • Obrázky ze hry

Screen ze hry Star Wars: The Force Unleashed

Screen ze hry Star Wars: The Force Unleashed

Screen ze hry Star Wars: The Force Unleashed

Galerie obrázků ze hry Star Wars: The Force Unleashed. Všechny screenshoty hry Star Wars: The Force Unleashed naleznete u konkrétních karet platforem této hry. Obrázky ke hře lze přidávat na kartách konkrétních platforem této hry.





  • Video ze hry

Videorecenze hry

Video ze hry Star Wars: The Force Unleashed. Všechny trailery, videorecenze nebo jiná videa ze hry Star Wars: The Force Unleashed naleznete na konkrétních kartách platforem této hry. Videa ke hře lze přidávat na kartách konkrétních platforem této hry.



HODNOCENÍ HRY Star Wars: The Force Unleashed PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/hra/Star-Wars-The-Force-Unleashed-13648/" title="Hodnocení hry Star Wars: The Force Unleashed"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=Star+Wars%3A+The+Force+Unleashed" alt="Star Wars: The Force Unleashed" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

19 %

Ano, Xbox Series X

15 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

31 %

Ne, hraji na mobilu

28 %

Celkem hlasů: 2328


Hra Warthunder zdarma