Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


Shadow Warrior 2

Shadow Warrior 2

Hodnocení PC 80%
Hodnocení PS4 -
Hodnocení Xbox One -
Typ hrySamostatná hra
Žánrakční
Popis hry Shadow Warrior 2
Shadow Warrior 2 je ohromující evoluce nekonvenční first-person střílečky, od studia Flying Wild Hog, pokračující v dobrodružství bývalého korporátního zaměstnance Shogun Lo Wanga. Nyní přežívající jako samotářský žoldák v zkorumpovaném světě. Impozantní bojovník musí znovu využít zničující kombi ... (Zobrazit celý text)

  • Komentáře

necisty - 28.5.2017  (Hodnocení: 80 %)
Kupodivu úctyhodný "remake" původní klasiky. Jen ty ostnaté granáty mi tam chyběly, nebo jdou někde najít? Škoda, že hra má spoustu zajímavých vychytávek, ale aby jsem se ke spoustě z nich dostal před finále, tak bych musel hrát tréningové mise pořád dokola a nebo na těžší obtížnost a to se mi moc z důvodu užití hry jako oddechového blockbusteru nechtělo. Takže i když nabízela mnoho zajímavých nápadů, které se na normální obtížnost rozjíždí až téměř v posledních minutách (plnil jsem i vedlejší mise), tak jsem to po dohraní odinstaloval.


Komentáře ke hře lze přidávat na kartách této hry pro konkrétní platformy.




  • Obrázky ze hry

Artwork ke hře Shadow Warrior 2

Artwork ke hře Shadow Warrior 2

Artwork ke hře Shadow Warrior 2

Galerie obrázků ze hry Shadow Warrior 2. Všechny screenshoty hry Shadow Warrior 2 naleznete u konkrétních karet platforem této hry. Obrázky ke hře lze přidávat na kartách konkrétních platforem této hry.





  • Video ze hry

Shadow Warrior 2 - Announcement Trailer

Video ze hry Shadow Warrior 2. Všechny trailery, videorecenze nebo jiná videa ze hry Shadow Warrior 2 naleznete na konkrétních kartách platforem této hry. Videa ke hře lze přidávat na kartách konkrétních platforem této hry.



HODNOCENÍ HRY Shadow Warrior 2 PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/hra/Shadow-Warrior-2-41833/" title="Hodnocení hry Shadow Warrior 2"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=Shadow+Warrior+2" alt="Shadow Warrior 2" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

19 %

Ano, Xbox Series X

15 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

31 %

Ne, hraji na mobilu

27 %

Celkem hlasů: 2211


Hra Warthunder zdarma