Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


Need for Speed: Rivals

Need for Speed: Rivals

Hodnocení Xbox One 62%
Hodnocení PS3 80%
Hodnocení PC 63%
Hodnocení Xbox 360 70%
Hodnocení PS4 80%
Typ hrySamostatná hra
Žánrzávodní
Popis hry Need for Speed: Rivals
Vítejte v Redview Contry, kde pouliční rivalita je cítit na každém metru, policisté a závodníci se nikdy nezastaví, obě strany soutěží v totální válce o moc nad společností, médii. Získejte vše, nejlepší auta, nejlepší módy a technologie, riskuj a nevěř nikomu! Jen sobě a svému autu. Dokážeš to? Dok ... (Zobrazit celý text)

  • Komentáře

Hanyse.k - 11.4.2014  (Hodnocení: 30 %)
Zatím bez hodnocení, po spuštění hry jsem najel do menu nastavení gamepadu, jaké bylo mé překvapení, když jsem si nemohl nastavit svůj Logitech Dual Action. Problém jsem vyřešil programem Logitech Gaming Software a gamepad jsem si nabindoval jakoby na klávesnici. Tohle prostě nedokážu pochopit. Gamepad z Xboxu mi nevyhovuje, ten je ve hře nastavený "natvrdo", hrůza. Ještě jsem hru nezačal pořádně hrát ale už vím, že tímto u mě hra ztratí takových 10%. Konečný verdikt vynesu až to dohraji.

EDIT 15.6.2014:
Bohužel jsem to vzdal, tahle hra je pro mě nehratelná, jízdní model je otřesný, vím, že to je arkádová hra, ale co je moc, to je moc. Grafika je hezká, líbí se mi, ale to je tak vše. Jízdní model tuto hru sráží hodně nízko a když přihlédnu k nemožnosti si nastavit vlastní gamepad, tak mi nezbývá než dát 30%.


Komentáře ke hře lze přidávat na kartách této hry pro konkrétní platformy.




  • Obrázky ze hry

Screen ze hry Need for Speed: Rivals

Screen ze hry Need for Speed: Rivals

Screen ze hry Need for Speed: Rivals

Galerie obrázků ze hry Need for Speed: Rivals. Všechny screenshoty hry Need for Speed: Rivals naleznete u konkrétních karet platforem této hry. Obrázky ke hře lze přidávat na kartách konkrétních platforem této hry.





  • Video ze hry

Ford GT Gameplay

Video ze hry Need for Speed: Rivals. Všechny trailery, videorecenze nebo jiná videa ze hry Need for Speed: Rivals naleznete na konkrétních kartách platforem této hry. Videa ke hře lze přidávat na kartách konkrétních platforem této hry.



HODNOCENÍ HRY Need for Speed: Rivals PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/hra/Need-for-Speed-Rivals-16087/" title="Hodnocení hry Need for Speed: Rivals"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=Need+for+Speed%3A+Rivals" alt="Need for Speed: Rivals" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

19 %

Ano, Xbox Series X

15 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

31 %

Ne, hraji na mobilu

27 %

Celkem hlasů: 2253


Hra Warthunder zdarma