Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V

Hodnocení PC 91%
Hodnocení PS3 86%
Hodnocení Xbox 360 91%
Hodnocení Xbox One 86%
Hodnocení PS4 92%
Typ hrySamostatná hra
Žánrakční
Popis hry Grand Theft Auto V
Další pokračování již dobře známé série se konceptem vrací ke kořenům otevřeného dílu San Andreas, kde jste měli možnost kromě města cestovat také přilehlými oblastmi venkova. Ve hře se ujmete rovnou tří hlavních hrdinů. Michaela (bývalý bankovní lupič), Trevora (sílenec, kriminálník) a Frankieho (v ... (Zobrazit celý text)

Pridat.eu Sdílet
Fanstránka série her Grand Theft Auto
  • Komentáře

Space13 - 7.12.2015  (Hodnocení: 80 %)
Uz som s tejto serie nejak vyrastol, ale na odreagovanie je to velmi dobre. ;-) Samozerejme co sa tyka kvality ide o najlepsie GTA.

semosh - 24.6.2014  (Hodnocení: nehodnotil)
vyborne

cybergoth - 26.5.2015  (Hodnocení: 100 %)
Nej hra,každý den na GTA 5

WarriorCZ - 16.4.2015  (Hodnocení: 100 %)
Podle mě jedna z nejlepších her, po pár hodinách hraní mě to chytlo čím dál víc, tuhle hru můžu jen a jen doporučit hra je dobře optimalizovaná, a grafika je na velmi dobré úrovni, na PC rozhodně lepší než na konzoli.

Vendula48 - 17.4.2015  (Hodnocení: 100 %)
I když jsem holka tak mě tahle hra chytla, příběh a grafika je úžasná a jsem ráda že GTA V je na PC.

NORMENOR - 23.4.2015  (Hodnocení: 100 %)
R* dokázali že hra v dnešní době múže být graficky na špičce,a přesto optimalizovaná tak jak je :-) .GTA je podle mě značka kvality a posouvá se pořád do předu.Herní zážitek sem si odbyl už na PS3,takže to pro mě neni nic nového.Pohled z první osoby je zpracovaný dobře zvlášť v autě.Celkově dávám 100% :-)

proxyserver1911 - 2.8.2015  (Hodnocení: 75 %)
Jako sorry, ale všemi do nebes vynášená GTA V je podle mě jen celkem průměrná hra. Jako všechny GTA čka. Grafika je sice pěkná, ale celkově se mi hra nezdá jako tak strašně super. Je to prostě jen GTA, takže po celou historii této série je to furt to stejné. Inovace akorát v příběhu a grafice, ale herní mechanismus je stejný. Klidně si můžu zahrát GTA vice city nebo San Andreas, a herní požitek bude skoro stejný. Jediný rozdíl bude v grafice a příběhu. Mafia a Mafia 2 jsou podle mě na vyšší úrovni.

pyramidak - 17.8.2015  (Hodnocení: 95 %)
Neuvěřitelně propracovaný svět po grafické stránce jako kdyby se tam nic neopakovalo. Ovládání vrtulníku na klávesnici je šílené.

matyondra - 18.8.2015  (Hodnocení: 100 %)
Podle mě je to nejlepší hra co GTA vyrobilo.Odemě je to palec nahoru.

Mirowslaw - 24.2.2016  (Hodnocení: 95 %)
Po delší době se najde pár nedostatků, ale jinak paráda.

nikar - 8.4.2016  (Hodnocení: 40 %)
-Hra mi přijde až moc sprostá.
-nemůžete si vytvořit vlastní postavu jako v Saints Row.
-nesympatické hlavní postavy
-špatná příběhová linka
+otevřený svět
+oproti GTA 4 velký pokrok.
Verdikt:Radši si za ty peníze kupte Saints Row 3 a 4 a budete mít o mnoho více zábavy.
Saints Row 3,4 (cena 400kč)

lodrt - 10.2.2017  (Hodnocení: 100 %)
GTA snad nikdy neomrzí. I závody v multiplayeru jsou cool.

Chrobak - 16.9.2017  (Hodnocení: 90 %)
Parádní městská akce, která zabaví na desítky hodin. Příběh mohl být ucelenější, přesto nepostrádá silné momenty a hlavně obrovskou dávku trefného a do všeho se trefujícího humoru.

Hanyse.k - 16.12.2020  (Hodnocení: 80 %)
GTA V je velice povedená hra, grafika na dobré úrovni, hratelnost taktéž. Co bych hodnotil kladně je určitě velký otevřený svět, spoustu aut a jiných dopravních prostředků (letadla, vrtulníky, ponorky, lodě, skútry, čtyřkolky, motorky atd.), které můžete využívat. Co je škoda, že nejsou licencované. Dále bych hodnotil kladně, že hrajete za 3 postavy a tak některé mise uvidíte z více úhlu pohledu a k jejich úspěšnému vyřešení se musíte mezi těmito postavami přepínat. Myslím, že právě toto dává velký potenciál, a ten podle mě nebyl úplně využitý. Příběh není špatný, ale ani nijak ohromující. Některé mise jsou zajímavější, některé zase méně. Obtížnost je poměrně lehká, což je taky škoda. V GTA V máte spousty možností co dělat, ale některé možnosti jsou prostě nudné. Na hře mi nejvíce vadilo, že je hodně vulgární a moc ukecaná. Ono by to asi nebyl problém kdybych uměl anglicky, ale když jedete v autě v hustém provozu a máte číst titulky, tak už to problém je. Aspoň pro mě. Za mě 80%.

H34D - 6.7.2022  (Hodnocení: 100 %)
Nebudu zastírat, že GTA je jedna z mých nejoblíbenějších herních sérií a na pátý díl jsem se těšil jako na afterpárty po DH srazu. Konverze na PC sice zabrala nepříjemně dlouhou dobu, ale čekání se vskutku vyplatilo. Grafika je naprosto fantastická a optimalizace dokonalá. Nebojím se prohlásit, že u GTA V je patrné, že co se týče rozpočtu (tedy nasazených pracovních sil), kope podstatně jinou ligu než zbytek video her. Tuhle až šílenou propracovanost v každém detailu si zkrátka běžná herní studia nemohou dovolit. Ačkoli jsem schopen si užít Saints Row IV stejně jako každý jiný psychopat, GTA V nějakou konkurencí nemusí brát vůbec v potaz.

Hra vás ve filmovém stylu uvede do děje, plného zdařile prokreslených postav a přirozených i úsměvně nadnesených dialogů. Herní scénář by vydal na obstojný, béčkový (bez urážky) film, v každém bodě hraní cítíte, že kráčíte po určité cestě a prožíváte osudy konkrétních charakterů, ke kterým není problém si vytvořit pouto podobně jako při sledování filmu, či seriálu. A během této ulítlé gangsterské jízdy poznávate jakoby mimochodem krásy ostrovního města GTA V. Nepřeháním, když napíšu, že úplně ve všem, co ve hře spatříte lze najít spoustu „nepodstatných“ detailů, které se však ve svém souhrnu stávají podstatné, protože utváří jedinečný pocit ze hry. Pocit, že se pohybujete v herním světe, který se s nadsázkou vyrovná tomu skutečnému. Bude to znít absurdně, ale pokud proniknete do tajů GTA, můžete na denním pořádku řešit dilema typu, zda se jít projít nebo zda se jít projít v GTA. Podobně jsem svým kamarádům vyprávěl o krásném výhledu z kopců a louk... v GTA. Tudíž není žádné překvapení, že jedním z nejlepších singleplayerových herních zážítků se pro mě stává jednoduše to, že nasednu na motorku a jdu se projet po horách. Je to krása.

Singleplayeru jsem věnoval 70 hodin a v žádném bodě jsem neměl pocit, že by mě něco už otravovalo (např. i v legendární Mafii bylo ke konci přejíždění městem už trochu otravné). Právě naopak, úroveň zábavy v GTA V prostě neklesá, ani nekolísá a to je malý zázrak. Než dále opěvovat jednotlivé (mnohé) aspekty, zmíním, co by mohlo být jinak, berte to tak, že co nezmíním, je dokonalé.

- hráč i soupeř mohli být zranitelnější, počet soupeřů by se tak mohl snížit a většina misí by tak nemusela končit desítkami mrtvých.
- pár jednoduchých stealth misí po vzoru The Saboteur by jistě bodla
- završení příběhu mohlo být o malinko více epické, např. kampaň v GTA 3 a San Andreas byla lépe vyhrocená
- auto prakticky nikdy nemůže uvíznout na střeše, což je zbytečně zjednodušené
- v nabídce rádií chybí nějaká moderní tvrdší muzika
- zahájení multiplayeru je neobratné, pro hráče bez kontaktů v social clubu by bylo ideální nějaké jednoduché vyhledávání rychlého deathmatche, závodů apod. bez nutnosti zajet do určité lokace a teprve pak invitovat hráče

Sečteno a podtrženo, nemohli jsme si přát více. Výše uvedené body jsou jen taková má subjektivní přání, jinak bych se nebál tvrdit, že GTA V je dokonalá hra.

eltomo - 25.10.2013  (Hodnocení: 85 %)
Mám zatím rozehráno. ale už teď můžu hodnotit kladně :) Myslím, že mi to vystačí zase na pár hodin :)

Sweat55 - 24.1.2014  (Hodnocení: 100 %)
Na 100% dohráno za 70hodin..Super hra

pucpuc200 - 17.3.2014  (Hodnocení: 100 %)
Super hra prostě a jednoduše GTA 5 jen DOPORUČUJI!!!

StyfyCz - 27.4.2014  (Hodnocení: 90 %)
Hezká hra nejvíc se mi líbí to držkováni o věci co třeba že se de šlehnout o lampu XD ale tuhle hru by jsem si koupil jen tak ne určitě ihned ale trochu mně zklamala ale jen trochu :(

mafiozo123 - 16.11.2017  (Hodnocení: 100 %)
TOP

Gameport.one - 8.5.2017  (Hodnocení: 90 %)
Oproti verzii na Xbox360 značne prepracovaná grafika a prostredie, inak možnosti tie isté ako na predchádzajúcu generáciu. Množstvo vedľajších misií, zaujímavý dej...

predator918 - 3.2.2014  (Hodnocení: 70 %)
Výborná hra ale čekal jsem víc, chybí my např možnost rozpoutání velké bitky s policií. V gta 4 jste si prostě vzali zbraň, někde jste si zalezli a klidně hodinu by jste se vydrželi krýt, ale kvůli velkému otevřenému prostoru v gta 5 to už není tolik možné, často se stane že vás zastřelí a vy ani nevíte odkud to bylo. Taky mě štve že se nemůžu zbavit zbraně, jakmile ji koupím, tak my v inventáři zůstane napořád a kdo se v tom pak má vyznat když máte všechny zbraně ze hry. Ovládání letadel by to chtělo trošku vypilovat, neboť když si chci zalétat tak si radši zahraji San andreas. Multiplayer má stále několik bugů např. jedete autem a najednou auto samo od sebe stojí na místě a nejde s ním jet, takže musíte vystoupit a zase znovu nastoupit aby jste se rozjeli a věřte mi že toto je dost nepříjemné když s autem v questu zdrháte před ostatnímy hráči a najednou nic, stojíte a ostatní vás mají na háku. Nebo další bug- Vykrádám obchod, jde po mě police, chci utéct pryč z obchodu když zjistím že dveře nejdou otevřít a nikdo nemůže dovnitř ani ven. Aby jste se dostali ven, tak se musíte nechat zastřeli a ještě k tomu přijdete o ukradené peníze + peníze za nemocnici. Zatím jsou i nedořešeny klany, neboť se každý může přidat do jakéhokoliv klanu jen několika kliknutí na ovladači a co potom, jediný co v klanu můžete je získávat klanové úrovně které vám později akorát odemknou skin klanu na vaše auto. A když už potkáte někoho z klanu na nějakém serveru, tak vás bere jakoby jste byl jenom další hráč na porážku. V klanech zatím neexistuje žádná diplomacie. GTA 5 není vůbec špatná hra, ale má mnoho nedostatků kterých není zas tak málo a má taky mnoho výborných vlastností které hravě přebijí ty nedostatky. Můj názor je 70/100 Predator918-CZ

NORMENOR - 9.10.2014  (Hodnocení: 70 %)
Také sem se nemohl dočkat,mám PC a když bylo oznámeno ofic.datum tak sem vypujčil ps3 sehnal gta v a hrál.Nevím jak to bude s PC verzí ale hra mě dost zklamala,na ulicích je na jeden blok 5 lidí,a to ještě přehánim v noci sou ulice prázdné,pedestrians se chovají totožně jako ve Watch dogs a tam bylo město opravdu živé.A příde my že někdo někoho vykrad,model jízdy je podle mě nedotažený co se rejdů u aut začínaje tam u letadel konče.Velké omezení vidím ve vykrádání obchodů které se vztahuje jen na 24/seven.Mohlo bejt i v butikách s hadrama a barbers.Taktéž nejde přepnout na jinou postavu když vás mimo mise honí cajti a hráč se jich chce(tedy já)tímto zbavit at si třeba T poradí já přepínám na Franka :) Co se týče velikosti mapy GTA V je podle mého dojmu stejně velká jako SA .Tak a co se týče misí sou jak těžké tak zábavné,a natom GTA staví a de jim to pořád skvěle,stejně tak jako mini mise,po dohrání příběhu.A scény když přepínáte mezi big three sou taky vychytaný.Samozřejmě nesmim zapomenout na oddechové koníčky,golf potápění a nakonec povedená hra ve hře tenis.Hru sem nedohrál jen do půlky,online taky ne páč mám městskou wifi a psn se nechtěl připojit i přes to že sem ve vyhledávači normálně prouzdal po netu.

Raccon BlackSheep - 11.4.2015  (Hodnocení: 100 %)
Čas od času se objeví tak dobrá hra, že vedle ní všechny ostatní hry vypadají jen jako trapné hříčky pro mobily. Pro mě takovou hrou bylo právě GTA 5. Příběh sází hned na trojici hlavních hrdinů, kteří si moc podobní nejsou, zato se perfektně doplňují. Dočkali jsme se také velkého otevřeného světa, který překypuje životem. To vše v opravdu pěkné grafice se skvěle vybraným playlistem písniček hrajících v radiu. GTA 5 je zkratka hra, která ostatním ukazuje jak se to má dělat. A to jak po technické stránce, tak po stránce zábavy a nápadu. Zamrzí pouze spíš výjimečný propad FPS v hustém provozu a chybějící české titulky.


Komentáře ke hře lze přidávat na kartách této hry pro konkrétní platformy.




  • Obrázky ze hry

Obal hry Grand Theft Auto V

Artwork ke hře Grand Theft Auto V

Artwork ke hře Grand Theft Auto V

Galerie obrázků ze hry Grand Theft Auto V. Všechny screenshoty hry Grand Theft Auto V naleznete u konkrétních karet platforem této hry. Obrázky ke hře lze přidávat na kartách konkrétních platforem této hry.





  • Video ze hry

Recenze

Video ze hry Grand Theft Auto V. Všechny trailery, videorecenze nebo jiná videa ze hry Grand Theft Auto V naleznete na konkrétních kartách platforem této hry. Videa ke hře lze přidávat na kartách konkrétních platforem této hry.



HODNOCENÍ HRY Grand Theft Auto V PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/hra/Grand-Theft-Auto-V-15567/" title="Hodnocení hry Grand Theft Auto V"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=Grand+Theft+Auto+V" alt="Grand Theft Auto V" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

20 %

Ano, Xbox Series X

16 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

29 %

Ne, hraji na mobilu

27 %

Celkem hlasů: 2507


Hra Warthunder zdarma