Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


Darksiders

Darksiders

Hodnocení PS3 77%
Hodnocení Xbox 360 59%
Hodnocení PC 82%
Typ hrySamostatná hra
Žánrakční, adventura

  • Komentáře

Mr.Stu - 13.12.2010  (Hodnocení: 85 %)
Super odreagovačka. Jeden by nikdy neřekl, že mě bude pekelně bavit obyčejná mlátička z konzolí:D Asi jsem konečně pochopil co konzoloví hráči vidí na těchhle rubačkách.
Darksiders je vstuktu parádní mix akce a rébusů, i když na můj vkus je těch puzzlů až až. Ke konci jsem se v nich docela dost ztrácel a nebýt návodů na youtube, tak jsem tu hru snad ani nedohrál. Jinak grafika je pěkná a hra šlape i na starších strojích. Už se těším na dvojku:-)

sarfian - 3.10.2015  (Hodnocení: 85 %)
Toto je dosť podobné god of war. Asi aj preto ma to držalo a hru som dohral do konca. Škoda toho nezáživného začiatku hry, ktorý sa vlečie a je dosť nudne spravený. Aj to je asi dôvod prečo vela hráčov hru nehrá viac ako pol hodinku a potom sa už nevrátia. Ak pretrpíte 1.hodku začne tá prvá záava.Hra má síce menšie nedostatky ale to sa dá prekusnúť.

2015

TaskForce - 8.9.2011  (Hodnocení: 80 %)
Přesně tak,paradní po příchodu ze školy či z práce,sednout k tomu a neuvěřitelným způsobem zmlátit pár démonů, je to v zásadě pc verze god of war ;) ty hry jsou skoro srovnatelné a jsem rád že neco takového vyšlo i pro pc, 80%

pucpuc200 - 17.3.2014  (Hodnocení: 80 %)
Podle mého názoru super hra vtáhne vás do příběhu ale viděl jsem i lepší... DOPORUČUJI!!!

Renegade - 19.6.2015  (Hodnocení: 80 %)
Parádní hra s lehce nadprůměrným příběhem. Dynamické bitky jsou dávkovány v souladu s těžšími puzzly. Většinou jsou zábavné, ale předposlední lokace je přehnaně obtížná. K téhle hře člověk nesedá, aby řešil hádanky tak často, jako ke konci hry.


Komentáře ke hře lze přidávat na kartách této hry pro konkrétní platformy.




  • Obrázky ze hry

Screen ze hry Darksiders

Artwork ke hře Darksiders

Obal hry Darksiders

Galerie obrázků ze hry Darksiders. Všechny screenshoty hry Darksiders naleznete u konkrétních karet platforem této hry. Obrázky ke hře lze přidávat na kartách konkrétních platforem této hry.





  • Video ze hry

Trailer

Video ze hry Darksiders. Všechny trailery, videorecenze nebo jiná videa ze hry Darksiders naleznete na konkrétních kartách platforem této hry. Videa ke hře lze přidávat na kartách konkrétních platforem této hry.



HODNOCENÍ HRY Darksiders PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/hra/Darksiders-13655/" title="Hodnocení hry Darksiders"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=Darksiders" alt="Darksiders" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

19 %

Ano, Xbox Series X

15 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

31 %

Ne, hraji na mobilu

28 %

Celkem hlasů: 2328


Hra Warthunder zdarma