Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


Age of Conan: Hyborian Adventures

Age of Conan: Hyborian Adventures

Hodnocení PC 80%
Hodnocení Xbox 360 -
Typ hrySamostatná hra
ŽánrMMORPG
Popis hry Age of Conan: Hyborian Adventures
Jako galejník přistanete na žhavém pobřeží Tortage. Bez jakýchkoliv vzpomínek na minulost, se zlomeným veslem a potrhaným oděvem se vydáváte na fantastickou cestu, která určí váš osud. Ve světě plném krutých bohů, mýtických stvoření a těžce zkoušených lidí se barbar Conan konečně zmocnil trůnu. Vlád ... (Zobrazit celý text)

  • Komentáře

Bartyx - 26.2.2009  (Hodnocení: 60 %)
Hra, která měla a možná ještě má potenciál, ale byla absolutně zazděna nemožnýma praktikama Funcomu.

sekacek - 12.4.2009  (Hodnocení: 75 %)
Toto MMORPG mělo velkou šanci i u mě a ze začátku sem byl unešen tou grafikou a stylem soubojů,ale po čase vás to omrzí.Možná eště v budoucnu si to ozkouším jinak tu origošku prodám:(

Flack007 - 31.1.2014  (Hodnocení: 75 %)
K hře mě přivedl Sheldon Cooper z Big bang theory, protože jsem jí prostě chtěla zkusit a protože jsem ze všech stran slyšela jen chválu. A opravdu, tak špatné to není. Graficky celkem zvládnuté a ze začátku rozhodně bude bavit. Později je však chyba v tom, že poznáte sakra rychle rozdíl jestli do hry dáváte peníze nebo ne.


Komentáře ke hře lze přidávat na kartách této hry pro konkrétní platformy.




  • Obrázky ze hry

Screen Age of Conan: Hyborian Adventures

Galerie obrázků ze hry Age of Conan: Hyborian Adventures. Všechny screenshoty hry Age of Conan: Hyborian Adventures naleznete u konkrétních karet platforem této hry. Obrázky ke hře lze přidávat na kartách konkrétních platforem této hry.





  • Video ze hry

Trailer

Video ze hry Age of Conan: Hyborian Adventures. Všechny trailery, videorecenze nebo jiná videa ze hry Age of Conan: Hyborian Adventures naleznete na konkrétních kartách platforem této hry. Videa ke hře lze přidávat na kartách konkrétních platforem této hry.



HODNOCENÍ HRY Age of Conan: Hyborian Adventures PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/hra/Age-of-Conan-Hyborian-Adventures-13945/" title="Hodnocení hry Age of Conan: Hyborian Adventures"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=Age+of+Conan%3A+Hyborian+Adventures" alt="Age of Conan: Hyborian Adventures" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

20 %

Ano, Xbox Series X

16 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

29 %

Ne, hraji na mobilu

27 %

Celkem hlasů: 2507


Hra Warthunder zdarma