Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


Dark Souls

Dark Souls

Dark Souls: Prepare to Die Edition
Vývojáři From Software
VydavatelNamco Bandai Games
Distributor v ČRCenega
Typ hrySamostatná hra
LicencePlacená hra - porovnat ceny eshopů
OdkazyOficiální stránky
ŽánrRPG
MultiplayerSíť
ČeštinaNe
EnginePhyreEngine
Datum vydáníSrpen, 2012
Prodaných kusůpřes 70 069 na Steam
Doba hraníprůměrně 18,8h (nejčastěji 0h)
Hodnocení hry (9):
91%

HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička




PEGI 16 PEGI 16 rating



Xzone

Popis PC hry Dark Souls
Dark Souls: Artorias of the Abyss pro konzole a edice Dark Souls: Prepare to Die budou zahrnovat rozsáhlé nové mapy a prostředí; nové postavy bossů, nepřátel a NPC; arzenál nových zbraní a brnění; a bonusový obsah, který bude představovat výzvu pro statné hrdiny vracející se do smrtícího světa Lordranu. Hráči si také vychutnají dosud neodvyprávěnou kapitolu z děje Dark Souls, jež se odehrává v umírajícím magickém království, známém jako Oolacile. Hráč, kterého se proti jeho vůli zmocní temné síly a přenesou ho do minulosti, se stává jediným, kdo dokáže zachránit Oolacile před šířící se temnotou, jež hrozí pohltit království a všechny jeho obyvatele. Akce v Dark Souls, kde není nouze o procházení podzemí, potyčky s draky ani o napětí, se vyznačuje hrozivými střety s nepřáteli v komplexním světě plném extrémních bitev, uspokojujících výzev, rozmanitých zbraní a mocné magie, přičemž hráčům je umožněno flexibilně si přizpůsobit každou postavu tak, aby vyhovovala jakémukoli zvolenému stylu hraní. Inovativní online prvek dovoluje lidem čerpat z kolektivního zážitku komunity sdružené kolem Dark Souls, kdy si hráči buďto vzájemně pomáhají, nebo sabotují činnost druhých během putování světem Lordranu za účelem záchrany země před spáry temnoty. Díky masivnímu otevřenému světu podporuje hra Dark Souls rozsáhlé prozkoumávání a adaptabilní herní zážitek. (Přidal: Xzone)

Přidat komentář - ohodnoťte tuto hru

blendak - 17.1.2017  (Hodnocení: 100 %)
Herní masterpiece! Lokace, level design, soubojový systém. Jen škoda toho PC portu.

Chrobak - 18.5.2019  (Hodnocení: 100 %)
Nikdy jsem nechápal, co na této hře lidi vidí. Vcelku ošklivá grafika, nemotorné ovládání, prakticky žádný příběh, frustrující obtížnost...Po dohrání musím říct, že Dark Souls jsou hlavně pohlcující. Svět je jeden velký, rozmanitý, propojený celek, který dává smysl, a je dobře, že vysoká obtížnost člověka donutí ho poznat do posledního detailu. Některá monstra svojí nápaditostí konkurují Silent Hillu. Přestože soubojový systém potřebuje čas, než se s ním hráč sžije, je asi ve výsledku nejzábavnější ze všech fantasy RPG, co jsem hrál. Dark Souls se zapisují do herní historie, o tom už dnes není pochyp.





Screen ze hry Dark Souls

Screen ze hry Dark Souls

Screen ze hry Dark Souls

Další obrázky hry Dark Souls





Trailer

Další videa hry Dark Souls



HODNOCENÍ HRY Dark Souls PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/pc/Dark-Souls-15740/" title="Hodnocení hry Dark Souls"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=Dark+Souls&amp;platforma=pc" alt="Dark Souls" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

19 %

Ano, Xbox Series X

15 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

31 %

Ne, hraji na mobilu

28 %

Celkem hlasů: 2259


Hra Warthunder zdarma