Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


Wolfenstein: The Old Blood

Wolfenstein: The Old Blood

Vývojáři Bethesda Softworks
VydavatelBethesda Softworks
Distributor v ČRBETHESDA SOFTWORKS
Typ hrySamostatná hra
LicencePlacená hra - porovnat ceny eshopů
Herní sérieWolfenstein
ŽánrAkční
MultiplayerNe
ČeštinaCZ Oficiální text v češtině
Datum vydání5. 5. 2015
Prodaných kusůpřes 648 000 na Steam
Doba hraníprůměrně 12h (nejčastěji 6,9h)
Hodnocení hry (11):
81%

HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička




PEGI 18 PEGI 18 rating



Xzone

Popis PC hry Wolfenstein: The Old Blood
Píše se rok 1946 a nacisté mají vítězství ve 2. světové válce na dosah. Ve snaze naklonit misky vah ve prospěch Spojenců se B. J. Blazkowicz vydává na dech beroucí dvoudílnou výpravu do srdce Bavorska. V první části Wolfenstein: The Old Blood Rudi Jäger and the Den of Wolves čeká B. J. Blazkowicze střet se šíleným vězeňským dozorcem, k němuž dojde během jeho vloupání do hradu Wolfenstein, kde se pokusí ukrást souřadnice komplexu generála Deathsheada. Ve druhé části The Dark Secrets of Helga Von Schabbs zavede našeho hrdinu pátrání po souřadnicích do Wulfburgu, kde posedlý nacistický archeolog vykopává nebezpečné artefakty, jež mohou na svět vypustit prastaré temné síly. (Přidal: Xzone)

Přidat komentář - ohodnoťte tuto hru

_DAVE_ - 12.5.2019  (Hodnocení: 90 %)
Za mě ještě o kousek lepší než "New Order", méně cut scén, více přímé "old-akce" a mnohem zábavnější lokace - včetně částečného remake "Return to Castle" z roku 2000.

jirkavecko - 21.6.2015  (Hodnocení: 80 %)
zabavná střílečka

necisty - 27.7.2015  (Hodnocení: 90 %)
Znovu jsme se vrátili v čase, přidali jsme pár nových prvků, ale kromě upilované brokovnice a železných trubek, pomocí kterých se dalo zajímavě šplhat, se nedočkáváme ničeho nového. Tvůrci pouze vytvořili nové levely, změnili fonty už vytvořených zbraní a tak je efekt minulosti celkem zanedbaný. Je to tak trochu zklamání, protože zbraně jsou v Return to Castle Wolfenstein lepší, zombíci tady vůbec nejsou strašidelní a děj nijak převratný. Tvůrci to celkem odflákli, rozhodně se to nedá srovnávat s podobnými přídavky jako například ty od Blizzardů. Naštěstí pro ně stavěli už na dost pevně postavené konstrukci z New Orderu a herní doba není úplně nejkratší, tak nechám alespoň 90%.

jin.jim - 16.7.2017  (Hodnocení: 70 %)
Old Blood většinou pokračuje v tom dobrém, co přinesl NO, a pokouší se i o vlastní inovace. Nejvíce tedy v oblasti nepřátel, kdy bojujete proti prototypům nebo "předpotopním" verzím strojů známých z původní hry, ale hlavně proti zombiím (jen byste asi čekali, že nastoupí na scénu o něco dříve než ve 3/4 hry). Prostředí bylo obměněno, některé zbraně zůstávají, jiné jsou nové, postavy jsou až na jednu výjimku zcela nové, ale nezajímavé. Ostatní věci, krom nějakého divného stealth systému (možná, že je chyba na mé straně), zůstává při starém. Hru dohrajete za pár hodin a nezanechá to ve vás ani zdaleka takový dojem jako původní New Order. Ale jako dodatek k původní hře, který Vás zabaví, než vyjde Wolfenstein II: New Colossus, který paroduje sebe sama a který nasytí fanoušky původního Wolfa, poslouží rozhodně dobře.
Doporučením je zahrát si hru před New Order, nejen kvůli zasazení, ale i kvůli tomu, že New Order nasadil vysokou laťku, kterou Old Blood nepřekonává, a mohlo by se tak stát, že Old Blood vypnete, neboť Vás možná nebude bavit tolik jako původní hra.

Chrobak - 21.8.2017  (Hodnocení: 80 %)
Poměrně sympatický mini prequel k New Order, který nešetří odkazy na starší Return To Castle Wolfenstein. Old Blood nabízí oproti svému vetšímu bráškovi lépe zvládnuté stealth pasáže a zběsilejší akci. Škoda velmi krátké hrací doby.





Screen ze hry Wolfenstein: The Old Blood

Screen ze hry Wolfenstein: The Old Blood

Screen ze hry Wolfenstein: The Old Blood

Další obrázky hry Wolfenstein: The Old Blood





Gameplay

Další videa hry Wolfenstein: The Old Blood



HODNOCENÍ HRY Wolfenstein: The Old Blood PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/pc/Wolfenstein-The-Old-Blood-40579/" title="Hodnocení hry Wolfenstein: The Old Blood"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=Wolfenstein%3A+The+Old+Blood&amp;platforma=pc" alt="Wolfenstein: The Old Blood" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

19 %

Ano, Xbox Series X

15 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

31 %

Ne, hraji na mobilu

27 %

Celkem hlasů: 2210


Hra Warthunder zdarma