Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


Table Top Racing World Tour

Table Top Racing World Tour

Vývojáři Playrise Digital
VydavatelPlayrise Digital
Distributor v ČRSteam
Typ hrySamostatná hra
LicencePlacená hra - porovnat ceny eshopů
OdkazyOficiální stránky
ŽánrZávodní
MultiplayerSíť
ČeštinaNe
Datum vydání26. 5. 2016
Prodaných kusůpřes 48 617 na Steam
Doba hraníprůměrně 2,5h (nejčastěji 1,5h)
Hodnocení hry (2):
80%

HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička




PEGI 3 PEGI 3 rating

Popis PC hry Table Top Racing World Tour
Posaď se za volant 12 skvělých plně vylepšitelných miniaturních závodní aut a vyraz na 20 závodních tratí s prohnanými soupeři v „Režimu šampionátu“ a několika „Speciálních akcích“. Připoj se online k bitvě 8 hráčů a staň se předním závodníkem Table Top! Rozdrť své nepřátele pomocí mazaných „Posílení“ a unikátních „Automobilových zbraní“. Probojuj se k vítězství! Bojové závodění s mikro auty nikdy nevypadalo tak skvěle a nebylo tak zábavné. ★★★ HLAVNÍ VLASTNOSTI ★★★ ✔ Bojové závodění PvP pro 8 hráčů ✔ 6 unikátních herních režimů napříč několika šampionáty ✔ 86 unikátních závodních akcí, které prověří tvé schopnosti ✔ 20 závodních tratí Table Top na 5 lokalitách s různými motivy (4 tratě na lokalitu) ✔ 12 úžasných mikro aut – inspirováno slavnými světovými auty ✔ 8 mazaných strategických zbraní „Posílení“ ✔ 6 velmi silných „Automobilových zbraní“ ✔ Exkluzivní soundtrack s více než 20 skladbami od producenta Breakbeatu Wes Smitha z Juice Recordings, San Diego (Přidal: Hanyse.k)

Přidat komentář - ohodnoťte tuto hru

Hanyse.k - 20.6.2016  (Hodnocení: 80 %)
Tahle hříčka mě zaujala hned na první pohled, co jsem zhlédl nějaké videa vzpomněl jsem si na Micromachines. Hra je to zábavná ale .... Ovládání, pro někoho to problém nebude, ale pro mě ano. Mám gamepad Logitech, už strašně dlouhou dobu, jsem zvyklý ještě z Playstationu. Ve hře jsou předvolené dva typy schémat ovládání, jenže jen pro Xboxový ovladač. Nemohl jsem používat zbraně (nepřišel jsem na to), což zamrzí, hru jsem musel jen "odjezdit". Jízdní model je zábavný, autíčka jsou pěkné, i grafika se mi líbila. Co ještě hru sráží je málo tratí, uvítal bych jich více. Kdyby ve hře bylo možnost použít jakýkoliv gamepad, případně ještě nastavit jak je libo, více tratí, tak mé hodnocení by asi dosáhlo 100%, takhle dávám jen 80%.





Screen ze hry Table Top Racing World Tour

Screen ze hry Table Top Racing World Tour

Screen ze hry Table Top Racing World Tour

Další obrázky hry Table Top Racing World Tour





Gameplay

Další videa hry Table Top Racing World Tour



HODNOCENÍ HRY Table Top Racing World Tour PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/pc/Table-Top-Racing-World-Tour-43175/" title="Hodnocení hry Table Top Racing World Tour"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=Table+Top+Racing+World+Tour&amp;platforma=pc" alt="Table Top Racing World Tour" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

19 %

Ano, Xbox Series X

15 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

31 %

Ne, hraji na mobilu

27 %

Celkem hlasů: 2210


Hra Warthunder zdarma